HMI Hyaluron Meso Inject

#hyaluronzuur

#glycolzuur

#rimpelbehandeling

#huidverjonging

#anti#age#behandeling

#webshop voor #huidverbetering

www.rosenbergskinclinic.nl

 

Rosenberg Skin Clinic

Van Eeghenlaan 27

1071 EN Amsterdam

Maliebaan 45

3681 CD Utrecht

Frederik van Eedenlaan 18

1262 AB Blaricum

Wijnhaven 36

3011 WS Rotterdam

© 2020 Rosenberg Skin Clinic®

035-208 0720 of WhatsApp 0653 276 070

Privacybeleid en praktijkprotocol

Na 17 uur geopend met een avondtoeslag 

ANBOS lidnr 21996 AGB zorgverlenerscode voor verzekering acne JATW Rosenberg AGB 89100336 en Rosenberg Skin Clinic AGB 89053912

HUIDPRAKTIJK ROSENBERG SKIN CLINIC+

Anti-aging is een leefstijl, niet om zozeer heel oud te worden maar wel gezond, fit en vrolijk oud worden! En er ook nog goed uitzien!

Huidpraktijk Rosenberg Skin Clinic is de ANBOS erkende schoonheidssalon met een +. Huidspecialist Jacqueline Rosenberg houdt praktijk op verschillende locaties. Met name Utrecht aan de Maliebaan 45 en Amsterdam Vondelpark.

 

Bijzondere behandelingen

Om een behandeling te boeken hoeft er geen sprake te zijn van een huidklacht, er mag ook een huidwens zijn.

Iemand die zich bij de Rosenberg filosofie aansluit zal behalve een mooie huid voor zichzelf ook een gezond lichaam, gevoel van welbevinden en zingeving genereren.

Sit & Go Facials +- 15 minuten treatments

HMIHyaluron Meso Inject. Voor wie geen fillers wil maar wel meer veerkracht. €225. Avond is + €30.-

Onderstaande behandelingen kunnen alleen als HMI client worden gedaan of bij een boeking van meerdere behandelingen, vraag naar de voorwaarden.

CryoPen, verwijderen van moeder, pigmentvlek, (ouderdom wrat) €55, 2e en volgende plekken € 19 per plek

Acnebehandeling mogelijk vergoeding verzekering €55

Glycolzuur facial, peeling voor egale huid. Collageen stimulatie €55

Collageen inductie, niet zo diep als HMI maar wel over totale oppervlakte van het gezicht. Geweldige combi met HMI €55

 

Huidverbetering terwijl je ligt, advies 1x per 6 weken

BIO FACIAL, bij deze gezichtsbehandeling van een uur lig je lekker ingepakt en wordt alles gedaan wat jouw huid nodig heeft.  €110 (op verzoek bij het maken van de afspraak is epileren, wimpers wenkbrauwen verven en harsen mogelijk)

Last van verstoppingen of ACNE? Wellicht wordt jouw BIO schoonheidsbehandeling vergoed door de verzekering. Jacqueline Rosenberg is AGB geregistreerd zorgverlener aangesloten bij het kwaliteitsregister Vektis en lid van de ANBOS met een acne-specialisatie. Kijk hier voor vergoedingen.

 

www.huidspecialisten.com

Filosofie

Rosenberg begon haar huidpraktijk en de zoektocht naar stoffen die huidveroudering kunnen tegengaan en de huid mooier maken in 2008. Het moest gaan om natuurlijke stoffen voor de buiten en binnenkant waarin de gezondheid centraal stond. Op deze anti-aging reis kwam veel moois voorbij aan wetenschappelijke onderzoeken die inspiratie gaf om het merk meer te laten zijn dan een hoogwaardig serum in een potje. Jij wil toch eigenlijk ook weten dat het effect nog groter is als je er een bepaalde leefstijl op nahoudt. En hoe mooi is het dan om deze kennis te delen en een bijdrage te kunnen leveren aan jouw gezondheid. Daarom staat het witte paard als symbool voor het merk. Power in een potje maar ook het doorgeven van wilskracht om te worden wie je bent vanuit je natuur. Horse Power! De prins op het witte paard ben je zelf.

Anti-Aging betreft het tegengaan en voorkoming van het negatieve van het ouder worden. Jezelf ontwikkelen als uni-age zonder getal.

​Rosenberg Skin Clinic zal zoveel mogelijk haar kennis over anti-aging gratis online verspreiden. Uiteraard is het ook mogelijk om live te luisteren, vragen te stellen en de leefstijl je "eigen" te maken. Hieronder staan de mogelijkheden.

1 op 1 sessie voor innerlijke schoonheid

We maken samen een plan hoe jij je fitter gaat voelen. Dit gaat vaak gepaard met gewicht, beweging, voeding, goed slapen en je geluksgevoel. Indien we geluksobstakels tegenkomen die specialistische aandacht behoeft dan heb ik meerdere collega's op mijn locatie die allemaal hun eigen vakgebied hebben. Een uur kost €115 overdag en in de avonduren €145 (tijdsduur per zitting 45 minuten en 15 minuten voor dossiervorming)

Groep sessie voor uiterlijke schoonheid

Ik nodig je graag uit om je aan te melden met 4 of 8 personen voor exclusieve Anti-aging mini events. Ervaar het gevoel om oneindig stralend en door het leven te kunnen gaan. Deelname per uur kost bij 4 personen €100 p.p en bij 8 personen €50 p.p. De bedragen zijn ter plaatste direct inwisselbaar voor producten.

www.rosenbergskinclinic.nl

Tel 035-2080720

WhatsApp 0653276070

  • Bol.com
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon