top of page

HUIDPRAKTIJK ROSENBERG SKIN CLINIC+

Anti-aging is een leefstijl, niet om zozeer heel oud te worden maar wel gezond, fit en vrolijk oud worden! En er ook nog goed uitzien!

Huidpraktijk Rosenberg Skin Clinic is de ANBOS erkende schoonheidssalon met een +. Huidspecialist Jacqueline Rosenberg houdt praktijk op verschillende locaties. Met name Utrecht aan de Maliebaan 45 en Amsterdam Vondelpark.

Filosofie

Rosenberg begon haar huidpraktijk en de zoektocht naar stoffen die huidveroudering kunnen tegengaan en de huid mooier maken in 2008. Het moest gaan om natuurlijke stoffen voor de buiten en binnenkant waarin de gezondheid centraal stond. Op deze anti-aging reis kwam veel moois voorbij aan wetenschappelijke onderzoeken die inspiratie gaf om het merk meer te laten zijn dan een hoogwaardig serum in een potje. Jij wil toch eigenlijk ook weten dat het effect nog groter is als je er een bepaalde leefstijl op nahoudt. En hoe mooi is het dan om deze kennis te delen en een bijdrage te kunnen leveren aan jouw gezondheid. 

Anti-Aging betreft het tegengaan en voorkoming van het negatieve van het ouder worden. Jezelf ontwikkelen als uni-age zonder getal.

​Rosenberg Skin Clinic zal zoveel mogelijk haar kennis over anti-aging gratis online verspreiden. Uiteraard is het ook mogelijk om live te luisteren, vragen te stellen en de leefstijl je "eigen" te maken. Hieronder staan de mogelijkheden.

1 op 1 sessie voor innerlijke schoonheid

We maken samen een plan hoe jij je fitter gaat voelen. Dit gaat vaak gepaard met gewicht, beweging, voeding, goed slapen en je geluksgevoel. Indien we geluksobstakels tegenkomen die specialistische aandacht behoeft dan heb ik meerdere collega's op mijn locatie die allemaal hun eigen vakgebied hebben. Een uur kost €115 overdag en in de avonduren €145 (tijdsduur per zitting 45 minuten en 15 minuten voor dossiervorming)

 

Groep sessie voor uiterlijke schoonheid

Ik nodig je graag uit om je aan te melden met 4 of 8 personen voor exclusieve Anti-aging mini events. Ervaar het gevoel om oneindig stralend en door het leven te kunnen gaan. Deelname per uur kost bij 4 personen €100 p.p en bij 8 personen €50 p.p. De bedragen zijn ter plaatste direct inwisselbaar voor producten.

www.rosenbergskinclinic.nl

Tel 035-2080720

WhatsApp 0653276070

bottom of page