top of page
make-up

Portret Fotoshoot; 
Jij in het mooiste daglicht!

Hebben we dat niet allemaal een keer nodig, jezelf mooi voelen. Want soms zijn we te druk, dan zien we het niet meer. Of je hebt net even dat motivatiezetje nodig om te zien dat jij er mag zijn. Gun jezelf deze portret fotoshoot of doe hem (ook) cadeau aan je mattie, liefde of maatje! 

Wij zijn specialist is jouw spiegelbeeld; je huidverzorging thuis, net even die boost in de huidpraktijk, mooie serums en daarna die visagie van de make-up Artist! De subtiele tinten die jouw sterke kanten met kracht de wereld in stuurt. En dan de fotografie met professionele apparatuur, even je heel speciaal voelen, voor dat moment maar we hopen voor altijd. Omdat wij jou laten zien hoe mooi jij kunt zijn, hoe mooi jij bent, uniek!

Visagie, Fotografie & Coaching

Je kunt visagie boeken, visagie-les, alleen of met vriendinnen. Een fotoshoot; portret, kunst, datingfoto's, Linkedin zakelijk of sexy, you name it!

Een nieuwe vorm van coaching is de composing coach;

Ons lichaam vertelt niet altijd het verhaal van onze binnenkant. Wij brengen jouw verhaal naar de buitenkant. En jouw verhaal van de buitenkant brengen we naar jouw binnenkant. Wat je voelt moet je uitstralen en wat je uit (wil) stralen moet je voelen. Zo vormen ze een geheel en ben jij in balans. Twee verhalen (Stories) worden een geheel. Ze gaan hand in hand.

Onzekerheid overvalt ons allemaal regelmatig. Composing Coaching is de maximale feelgood-vorm van Coaching omdat je helemaal in de schijnwerpers wordt gezet. Jouw onzekerheid wordt voor eens en voor altijd aangepakt. Na deze sessie voel jij je bloedmooi en heb je een hele dikke fotoshoot waar je mee kan pronken. Want jij mag er zijn en dat laten wij zien!

Lees meer over;

Studies Jacqueline Rosenberg;

HU, Commerciële economie / Communicatie

Huidspecialist te Utrecht

Visagist te Amsterdam

Fotografie autodidactisch

HU-logo-ENG.png

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities, maybe you have a fancy shop. Let's connect with an exhibition!

+31(0)35-208 07 20

+31(0)6 53 26 60 70 WhatsApp

bottom of page