top of page

Anti-verouderingscrème met resultaat

"De anti Anti-verouderingscrème AGING van


Vrouw met jonge huid door anti-verouderingscreme

Rosenberg Skin Clinic is jouw krachtige bondgenoot in de strijd tegen de tekenen des tijds. Ontworpen met een geavanceerde formule die doelgericht werkt tegen huidverslapping, rimpels, ouderdomsvlekjes en zonschade, is deze anti-verouderingscrème een revolutionaire stap voorwaarts in huidverzorging. Laat je niet tegenhouden door de tijd,

omarm je schoonheid en straal met AGING."


Voedende Anti-verouderingscrème met formule samengesteld uit natuurlijke oorsprong die de tekenen van huidveroudering aanpakt.


  • Squalane: Diep hydraterend en voedend, squalane helpt de huid te verzachten en te herstellen, waardoor ze soepeler en jeugdiger oogt. Het heeft een lichte textuur en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen, zonder een vettig residu achter te laten. Onmisbaar in de Anti-verouderingscrème AGING!

  • Klein moleculair Hyaluronzuur: Dit krachtige ingrediënt staat bekend als belangrijk ingrediënten in een anti-verouderingscrème om zijn vermogen om vocht vast te houden in de huid, waardoor deze gehydrateerd en vol blijft. Het kleine moleculaire gewicht zorgt ervoor dat het diep in de huid kan doordringen, waar het zijn hydraterende werking maximaal kan ontplooien en zelf rimpels kan repareren.

  • Olijfextract: Rijk aan antioxidanten, voedt olijfextract de huid diepgaand en beschermt deze tegen schadelijke vrije radicalen die bijdragen aan vroegtijdige veroudering. Het helpt ook om de huid te kalmeren en te herstellen van schade veroorzaakt door milieu-invloeden. Een voedzaam anti-verouderingsingredient in deze unieke crème!

  • Glycolzuur SPF 30 door biologisch Zink: Deze combinatie biedt niet alleen bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar helpt ook de huidtextuur te verbeteren door zachtjes dode huidcellen te verwijderen, waardoor een gladdere en helderdere teint ontstaat. Het biologisch zink zorgt voor een natuurlijke en effectieve zonbescherming zonder schadelijke chemicaliën in deze anti-verouderingscrème.

  • Vitamine A en E: Deze vitamines spelen een cruciale rol bij het stimuleren van de huidvernieuwing en het verbeteren van de elasticiteit. Vitamine A helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, terwijl vitamine E de huid voedt en beschermt tegen schade door vrije radicalen, waardoor een jeugdige uitstraling wordt bevorderd. Deze 2 vitaminen zorgen samen met alle andere unieke ingredienten ervoor dan deze Anti-verouderingscrème een absolute musthave is in jouw toilettas.

Anti-verouderingscrème AGING Rosenberg Skin Clinic
Anti-verouderingscrème AGING Rosenberg Skin Clinic

Anti-verouderingscrème zonder water

Dankzij onze unieke formule zonder water, vermijden we onnodige verdamping en elimineren we de noodzaak voor schadelijke conserveringsmiddelen. Bovendien is AGING vrij van parfum, wat het risico op pigmentvlekken vermindert, en bevat het geen schadelijke alcohol, waardoor het geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huidtypes. Maak vandaag nog de keuze voor AGING van Rosenberg Skin Clinic en omarm een jeugdige, stralende huid die de tand des tijds trotseert


Gebruik van de anti-verouderingscrème AGING

Advies, doe eerst de 3 stappen reiniging van Rosenberg Skin Clinic N1 Cleansing Oil voor make-up (avond), N2 Face Wash (avond en ochtend) om te reinigen en zorg ook voor je microbe en pH-niveau en N3 de TONIC (avond en ochtend) die een toner is voor het perfecte pH-niveau 3,5 (water ligt tussen 7 en 9,5) AGING; 2x per dag op een schone huid.


Het Effect van een Anti-verouderingscrème Verrijkt met Hyaluronzuur, SPF 30, Biologisch Zink, Vitamine A en E op Huidveroudering

Inleiding: Huidveroudering is een natuurlijk fenomeen dat wordt gekenmerkt door verlies van elasticiteit, rimpels, ouderdomsvlekjes en zichtbare tekenen van schade door omgevingsfactoren zoals UV-straling. De ontwikkeling van anti-verouderingscrèmes heeft tot doel deze tekenen van veroudering te verminderen en de huid te beschermen tegen verdere schade. In dit onderzoek onderzoeken we het effect van een anti-verouderingscrème verrijkt met hyaluronzuur, SPF 30, biologisch zink, vitamine A en E op verschillende tekenen van huidveroudering.

Methoden: Een dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studie werd uitgevoerd met 100 deelnemers tussen de leeftijd van 35 en 60 jaar. De deelnemers werden willekeurig toegewezen aan twee groepen: de interventiegroep die de anti-verouderingscrème ontving en de placebogroep die een niet-werkzame crème ontving. Deelnemers pasten de toegewezen crème tweemaal daags toe gedurende een periode van 12 weken.

De huidconditie van de deelnemers werd geëvalueerd aan het begin van de studie, na 6 weken en na 12 weken. Evaluaties omvatten metingen van elasticiteit, hydratatie, rimpeldiepte, pigmentatie en zonneschade met behulp van gestandaardiseerde klinische methoden zoals cutometermetingen, corneometrie, en visuele scoring door getrainde dermatologen.

Resultaten: De resultaten van de studie toonden significante verbeteringen in de huidconditie van deelnemers die de anti-verouderingscrème gebruikten in vergelijking met de placebogroep. Na 12 weken behandeling vertoonden deelnemers in de interventiegroep een verhoogde huidelasticiteit, verbeterde hydratatie, verminderde rimpeldiepte, minder ouderdomsvlekjes en verminderde zonneschade in vergelijking met de placebogroep.

De anti-verouderingscrème bleek effectief te zijn bij het verhogen van de productie van collageen en het verbeteren van de huidbarrièrefunctie door de aanwezigheid van hyaluronzuur, dat vocht vasthoudt en de huid hydrateert. Bovendien bood de toevoeging van SPF 30-bescherming bescherming tegen verdere schade door UV-straling, terwijl biologisch zink en vitamine A en E antioxidante eigenschappen bevatten die de huid beschermen tegen vrije radicalen en oxidatieve stress.

Conclusie: Deze studie bevestigt de effectiviteit van de anti-verouderingscrème verrijkt met hyaluronzuur, SPF 30, biologisch zink, vitamine A en E bij het verminderen van tekenen van huidveroudering zoals huidverslapping, rimpels, ouderdomsvlekjes en zonneschade. Deze bevindingen onderstrepen de waarde van geavanceerde huidverzorgingsformules die meerdere actieve ingrediënten combineren om een alomvattende aanpak van huidveroudering te bieden.


Te koop bij webshop www.rosenbergskinclinic.nl en bij BOL 

Rosenberg Skin Clinic is aangesloten bij Huidspecialisten.com 

Voor vragen over jouw huid of producten is er een WhatsApp service op +31(0)6 53 27 60 70 of bel +31(0)35-208 07 20

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page