top of page

Body Treats & Massages

Nek- en schoudermassage
zouten Massage
Stenen vijzel en stamper

BODY MASSAGES

De ultieme body treat is toch wel de massage. Op zichzelf staand al gezond; ontspanning en doorbloeding. Omdat wij specialisten zijn in huidverbetering voegen wij iets toe. In de olie worden zuren gevangen, gedragen door vitaminen peptiden en Hyaluronzuur. Elk worden ze in een bepaalde volgorde gebruikt voor exfoliatie en betere opname van de werkstoffen.

De massages zijn stevig maar niet pijnlijk. Uiteraard kun je zelf kiezen uit soft, medium of strong.

Heb je ongemakken op je lichaam dan kunnen wij deze hetzelfde behandelen als op het gezicht. Denk dan bijvoorbeeld aan acne, wratjes, fibromen, angiomen, pigmentvlekken en zelfs genitale wratten. Je kunt dit niet echt een body treat noemen maar wel als je er vanaf bent. De

 

*Acnebehandeling van de rug kost 120 euro voor 55 minuten. Het verwijderen met de CryoPen van 2 pigmentvlekken, wratjes of ander goedaardig huidletsel kost 120 euro en een derde of meer plekken 19 euro per stuk.

Een body massage inclusief de weldadige werkstoffen kost 120 euro voor 55 minuten. De handgemaakte, op jouw huid afgestemde, Body Oil kun je na afloop en zelfs thuis nog bestellen omdat jouw persoonlijke recept wordt bewaard.

Modder Spa
Rug massage
Een man met een boodschap behandeling

Contact

Voel je vrij om te WhatsAppen of te bellen voor meer informatie of een afspraak te maken.

WhatsApp +31653276070

bottom of page