HMI Hyaluron Meso Inject

#hyaluronzuur

#glycolzuur

#rimpelbehandeling

#huidverjonging

#anti#age#behandeling

#leefstijlcoach

 

webshop voor producten

www.rosenbergskinclinic.nl

Rosenberg Skin Clinic

Aan het Vondelpark

Van Eeghenlaan 27

1071 EN Amsterdam

035-208 0720 alle vestigingen

WhatsApp huidspecialist 0653 276 070

© 2020 Rosenberg Skin Clinic®

Anti-aging is een leefstijl, niet om zozeer heel oud te worden maar wel gezond, fit en vrolijk oud worden! En er ook nog goed uitzien!

Iemand die zich bij de Rosenberg filosofie aansluit zal behalve een mooie huid voor zichzelf ook een gezond lichaam, gevoel van welbevinden en zingeving genereren.

Rosenberg begon de zoektocht naar stoffen die huidveroudering kunnen tegengaan en de huid mooier maken in 2008. Het moest gaan om natuurlijke stoffen voor de buiten en binnenkant waarin de gezondheid centraal stond. Op deze anti-aging reis kwam veel moois voorbij aan wetenschappelijke onderzoeken die inspiratie gaf om het merk meer te laten zijn dan een hoogwaardig serum in een potje. Jij wil toch eigenlijk ook weten dat het effect nog groter is als je er een bepaalde leefstijl op nahoudt. En hoe mooi is het dan om deze kennis te delen en een bijdrage te kunnen leveren aan jouw gezondheid. Daarom staat het witte paard als symbool voor het merk. Power in een potje maar ook het doorgeven van wilskracht om te worden wie je bent vanuit je natuur. Horse Power! De prins op het witte paard ben je zelf.

 

Anti-Aging betreft het tegengaan en voorkoming van het negatieve van het ouder worden. Jezelf ontwikkelen als uni-age zonder getal.

Rosenberg Skin Clinic zal zoveel mogelijk haar kennis over anti-aging gratis online verspreiden. Uiteraard is het ook mogelijk om live te luisteren, vragen te stellen en de leefstijl je "eigen" te maken. Hieronder staan de mogelijkheden.

1 op 1 sessie voor innerlijke schoonheid

We maken samen een plan hoe jij je fitter gaat voelen. Dit gaat vaak gepaard met gewicht, beweging, voeding, goed slapen en je geluksgevoel. Indien we geluksobstakels tegenkomen die specialistische aandacht behoeft dan heb ik meerdere collega's op mijn locatie die allemaal hun eigen vakgebied hebben. Een uur kost 115 overdag en in de avonduren 145 

Groep sessie voor uiterlijke schoonheid

Ik nodig je graag uit om je aan te melden met 4 of 8 personen voor exclusieve Anti-aging mini events. Ervaar het gevoel om oneindig stralend en door het leven te kunnen gaan. Deelname per uur kost bij 4 personen 100 p.p en bij 8 personen 50 p.p. De bedragen zijn ter plaatste direct inwisselbaar voor producten.

Avondtoeslag is + 80 per uur voor de hele groep. Deze is niet inwisselbaar.

 

Afspraak maken

Je kunt je direct aanmelden door een email te sturen naar info@studiorosenberg.nl of stuur een WhatsApp naar 0653 276 070, het algemene telefoonnummer is 035-2080720

  • Bol.com
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon