top of page
Blote huiden
Drie vrouwen

Huidtherapie

Onze huidtherapie is gericht op;

  • Acne 

  • Pigmentvlekken

  • Littekens

  • (ouderdomswratten) Wratten

  • Alle andere ouderdomsvlekken (fibromen, angiomen enz)

  • Rimpels en verslapte huid

De meeste behandelingen hangen samen met het ouder worden. Daarom is onze specialisatie Anti-aging en Acne

Anti aging is het vermogen om ouderdom te vertragen. Artsen bestuderen wereldwijd hoe wij onze biologische klok gunstig kunnen beïnvloeden. Op deze site komt al deze informatie bij elkaar. Als we ons jong voelen willen we er ook graag uitzien zoals wij ons voelen. Met een gezonde leefwijze lukt dit meestal goed. Rosenberg helpt de huid nog extra te verjongen met externe factoren zoals Microneedling, Glycolzuren, Hyaluronzuren, lichttherapie en een complete professionele lijn voor thuis.

                              

Anti-aging is anders dan Botox en fillers. Krijg een zachte stevige egale huid met fijne glow door Collageen Inductie Therapie in combinatie met Glycol, Hyaluron en vitamine E boost. 

 

Je huid zelf collageen laten maken. The Ultimate Rosenberg Skin, let's do the HYDRAFACIAL!

Pigmentvlekken zijn de nieuwe rimpels! Helaas komen ze ook bij jonge mensen voor, vooral op het gezicht, decolleté en handen. Rosenberg heeft de specialisatie deze vlekken direct en pijnloos te verwijderen met een -89 graden pen, fruitzuur en micro-needling.

 

Rosenberg werkt met zeer nauwkeurige precisie en met speciale nazorg crème voor sneller herstel en minimale kans op littekenvorming.

 

Rosenberg is daarom een populair CryoPen specialist bij fotomodellen, acteurs en in de sportwereld. Naast pigmentvlekken kunnen via dezelfde techniek ook goedaardige moedervlekken, wratjes en andere oneffenheden worden verwijderd.

Rosenberg is tevens gastbehandelaar "on tour" op locatie bij huisartspraktijken, collega klinieken, sportclubs, modellenbureau's & salons.

 

Voor thuis is er het merk Rosenberg Skin Clinic. Het heeft alle ingrediënten in zich om pigmentvlekken te verminderen, andere oneffenheden te voorkomen en werkt tegen rimpels!. Ook op de redactie van de LINDA hebben ze de Rosenberg f(g)low!

 

#melasma #Zonnevlekken #PostInflammatore #hyperpigmentatie #acnelittekens #LentigoSolaris #ouderdomsvlekken #ouderdomswratten #genitale #steelwratten

bottom of page