top of page
Schoonheid in natuurlijke make-up

Dpt led Licht 

ACNE, PIGMENTVLEKKEN & VERSLAPTE HUID

Foto dynamische therapie is een doorbraak bij collageen stimulatie 

Professionele foto dynamische therapie behandeling tegen: rimpels, verslapte, dunne en/of ruwe huid, bruine huidvlekken (pigment) couperose,

Rosacea en acne. Het is een pijnloze zelfs aangename behandeling. Het heeft geen bijwerkingen en is enkel alleen gezond voor de huid. 

Door middel van foto dynamische blauw licht therapie kan de huid behandeld worden tegen acne, roodheid en overdadig pigment.

Door middel van rood lichttherapie wordt de huid verjongd, verstevigd en er wordt een mooi tintje van binnenuit gevormd.  Liftend licht: Een interessante nieuwe ontwikkeling op het gebied van huidverbetering is PDT-foto dynamische therapie. Hierbij wordt met speciale lichtpulsen de aanmaak van collageen gestimuleerd om de huid hernieuwde elasticiteit te geven en verdere afbraak van collageen te onderdrukken. Foto dynamische lichttherapie is volstrekt pijnloos en voelt heerlijk aan.

Beauty Fotografie
Haarmodel

Huidverbetering

Zonder bijwerkingen nuttig genieten

Rood: de golflengte is 630 nanometer

Deze golflengte stimuleert het produceren van fibroblasten (5x sneller dan normaal) bij de aanmaak van collageen- en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt en van waaruit o.a. nieuw weefsel wordt gevormd, waardoor het genezingsproces (wondjes) versnelt, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg. Pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpeltjes worden gereduceerd en roodheid trekt weg. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Grove poriën verfijnen en het vermindert een vale doffe rokershuid, lift de huid en geeft de huid een mooie frisse teint. Werkt algeheel huid verbeterend. 

Blauw: de golflengte is 415 nanometer

Deze golflengte werkt antibacterieel en kalmerend

Het pure blauwe licht veroorzaakt een reactie met een afvalproduct van de proprionbacterie (veroorzaker van acne) en verhinderd daardoor dat de talgklieren gaan ontsteken. Hierbij komt zuurstof vrij waardoor de bacterie dood gaat. Door deze antibacteriële werking verdwijnt bestaande acne en wordt het ontstaan van nieuwe acne, alsook Acne Rosacea (een ontstekingsvorm van couperose)

natuurlijke make-up
healing red light therapy session.jpg
bottom of page