top of page
images-3.jpeg
55a3da10e45f77df2db9b27da924e3645390a977.jpg

Pigmentvlekken zelf verwijderen

Het mag natuurlijk duidelijk zijn dat de huidspecialist deze behandeling professioneler uitvoert. Maar wij zijn ervan overtuigd; een dagelijkse goede verzorging met Glycolzuur en een goede zonbeschermingsfactoren een enorm verschil maakt (en dan kun je altijd nog voor de lastige plekjes komen voor de CryoPen.

Volg eerst de instructies voor de reiniging 

Je hebt als het goed is je handen al gewassen voor je reiniging van je gezicht

Gebruik dagelijks de N4 Glycolzuur (12%)

Breng N6 huidolie aan, Protect, Protect+ of een vitamine E capsule.

Gebruik ook dagelijks de N4 Strong (50-70%) op een wattenstaafje. Doe eerst een beetje op een schoteltje of in een eierdop en doop het wattenstaafje erin. Streep hem wel een beetje af op een door stukje of aan de rand zodat er geen druppen gaat lopen op je gezicht. Ga met het wattenstaafje over het donkere plekje wat je weg wil hebben. doe dit in de ochtend en voor het slapen gaan. Doe in de ochtend nadat het plekje droog is met een ander wattenstaafje een beetje Egliser op het plekje. Dit zorgt voor zon-bescherming. (in de nacht mag het ook ter herstel versneller) Op een gegeven moment wordt het plekje een soort kostje / wondje en voelt het aanbrengen van Glycolzuur niet meer prettig. Blijf wel doorgaan met Egliser.

Als alles genezen is maar er is nog iets van pigment zichtbaar herhaal dan bovenstaande. Geef het wel de tijd. Bedenk het is ook niet in 1 dag ontstaan.

Heb je vragen? WhatsApp 0653 27 60 70

WEBSHOP

Door kennis een machtig mooie huid

pigmentvlekken creme.jpeg
Citrus Fruits

Call 

+31(0)35-208 07 20

Email 

Follow

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page