top of page

De nieuwste ontwikkeling op anti-age gebied

HMI

HMI staat voor Hyaluron Meso Inductie

Een revolutionaire methode of via zeer kleine moleculen tot diep in de huid te dringen. De behandeling voor wie geen filters wil maar de huid zelf aan het werk wil zetten met dit bijzondere serum.

Luxe spa
Spa behandelkamer

Hyaluronzuur met power

Rosenberg HMI Hyaluron Meso Inject ​ Wat is Rosenberg HMI? Sinds kort is er een nieuwe behandelmethode voor huidverbetering. Dit middel heet (C14H21NO11)n, een andere naam is Hyaluronzuur en komt van natuur in de huid voor. Er zijn verschillende soorten Hyaluronzuur. Het Rosenberg HMI met zeer kleine moleculen is in staat zichzelf door de huid te verplaatsen en rimpels van binnenuit te repareren. De Rosenberg HMI behandeling Rosenberg HMI wordt in de bovenste huidlaag ingebracht.

Vrouw met hand op gezicht

De ultieme huidverbetering

Het speciaal klein moleculair Hyaluron zal zich via 10 micro-meso onderhuids over het hele gezicht verdelen. ​ pure Hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen pakt huidveroudering en rimpels van binnenuit aan gaat volumeverlies tegen veilig en effectief natuurlijke huidverbetering zorgt voor gladdere en stevige huid perfect voor mensen die geen fillers willen ​ Eerste afspraak Iedere kant van van het gezicht 1 ml dus 2 ml Herhaling na 4 weken daarna herhaling elke 6 maanden. ​WhatsApp met de huidspecialist op 0653 276 070 of bel 035-2080720

Gepubliceerde artikelen

Massage tafel
bottom of page