top of page

iPhone photographer

Jacqueline Rosenberg

 Jacqueline Rosenberg had de telelens en professionele camera's altijd op scherp. In 2008 was er een expositie in New York over het werk van Rosenberg. Toch was er altijd iets wat nog belangrijker was dan de camera. Het spelen met licht, vanuit welke hoek je het model of object bekijkt, de styling, de visagie en de nabewerking. Rosenberg deed dat toen zonder photoshop, het waren handmatige collagetechnieken.

 

Vanaf 2008 is Jacqueline Rosenberg zich ernstig aan het verdiepen in een andere tak van sport in de beauty. Het ontwikkelen van het merk Rosenberg Skin Clinic

Nu 2022 komt de fotografie terug in de hipste en hotste vorm van iPhone fotograaf.  Nu wederom blijkt dat de kunstenaar in licht, ruimte, perspectief, sfeer en styling het wint van de traditionele apparatuur. De iPhone, de snelheid, paraatheid, de vrijheid die dat geeft in beweging en de perfectie die je verlangt van wat je ziet vooraf geeft een bijzonder resultaat. 

 

Ervaar nu de fotoshoot die jij verdient, jouw kunstwerk, jouw power op beeld, jouw mooiste spiegelbeeld om je eraan te herinneren dat jij er mag zijn! 

Een complete fotoshoot van professioneel iPhone photographer Jacqueline Rosenberg inclusief visagie en kledingwissel. Je krijgt de digitale foto's in je WhatsApp verzonden. Foto's laten bewerken als kunstwerk kan achteraf. Als je aangeeft mee te willen doen aan een expositie dan maak je kans op gratis bewerkingen! Jacqueline maakt ook vrij werk; WhatsApp 0653276070 als je daarvoor in aanmerking wil komen. De shoot is dan gratis!

VR Goggles

My Story, your story, our stories....

Ons verhaal begon in de jaren 90. Studio Rosenberg was de hippe fotostudio waar je als aankomend model je portfolio liet maken. Handig en vertrouwd. Dan wist je zeker dat je kwaliteit kreeg en niet bij een vieze kerel op een zolderkamer terecht kwam. Ook kregen de aankomende modellen adressen van de beste modellenbureaus. Het liep storm en ondertussen liepen er meerdere visagisten en modestylisten rond want Studio Rosenberg had inmiddels ook een kleinschalige visagisten en modestylisten-opleiding onder haar dak in Bedrijvencentrum Hooghiemstra (aan de Wittevrouwesingel) in Utrecht. In 2008 was er een expositie in New York over het werk van Studio Rosenberg. Ondertussen was Jacqueline Rosenberg zich ernstig aan het verdiepen in een andere tak van sport in de beauty. Het ontwikkelen van het merk Rosenberg Skin Clinic, de huidpraktijk en de psychologie van het gelukkig zijn met jezelf. In dit geval je spiegelbeeld.

 

De oude vertrouwde modellen portfolio shoot is weer terug van weggeweest. Helemaal nieuw is de fotoshoot die jij verdient, jouw kunstwerk, jouw power op beeld, jouw mooiste spiegelbeeld om je eraan te herinneren dat jij er mag zijn! Als ondersteuning voor een Clear Mind, een fit lichaam en een duurzamer leven is Larens Choice Magazine ontstaan.  Nu komen alle facetten bij elkaar. De cirkel is rond.

Studies Jacqueline Rosenberg;

Commerciële economie / Communicatie

Huidspecialist algemeen & acne specialisatie te Utrecht

Visagist te Amsterdam

Fotografie autodidactisch

HU-logo-ENG.png

Meet my work soon....

Our Expo 

Binnenkort
bottom of page