LED PDT Facial

 Een LED-facial richt licht energie naar de huid op de juiste golflengte om de cellen 'voeding' te geven, meer collageen- en elastine aan te maken. Hier wordt de huid voller van en het geeft je die gezonde glow.

De lamp voelt heerlijk aan. Wij kunnen de lamp aansturen verschillende functies in de huid te verrichten. Behalve huidveroudering kan deze lamp ook via een speciale instelling de bacterie onschadelijk maken die acne veroorzaakt.

De acne LED facial wordt bij een aanvullende verzekering mogelijk vergoed omdat wij als AGB code geregistreerde huidspecialist zijn aangesloten bij de ANBOS en ingeschreven bij het kwaliteitsregister Vektis.

Voor de behandeling

De LED facial is voor iedereen geschikt tenzij je last hebt van epilepsi. Na een tonic reiniging krijgt je huid een speciaal LED serum. 

De behandeling

Je ogen worden afgedekt met een speciale bril. Het licht wordt ingesteld op jouw huidtype. De LED Facial voelt heerlijk aan alsof je in de zon licht. Uiteraard is dit geen UV licht. De LED facial zorgt voor gezonde huidcellen. Meestal is al direct na 1 behandeling verschil te zien. De LED facial heeft een sterk herstellende werking. Daarom wordt deze behandeling vaak gekozen na de Peeling of Microneedling. Deze LED licht therapie is positief bekend in de wereld van de dermatologie. Het zorgt voor herstel en een enorme collageenboost.

Na de behandeling

Deze LED behandeling geeft een fijn gevoel beleving. Menig klant valt in slaap tijdens deze behandeling. Goed voor de huid en geest. Je voelt je fantastisch, je ziet er gewelgig uit. Geen bijwerkingen.​

LED FACIAL

Een LED-facial richt licht energie naar de huid op de juiste golflengte om de cellen 'voeding' te geven, meer collageen- en elastine aan te maken. Hier wordt de huid voller van en het geeft je die gezonde glow.

 

De Rosenberg Dynamische LED Collageen licht voelt als de zon, een heerlijk relax gevoel met zichtbare huidverbetering! Het is een Medisch onderbouwd apparaat. Het licht gaat heel diep de huid in en daar waar (zon) schade is helpt dit licht dit te herstellen. Ook stimuleert het licht de collageen-productie. Tijdens de lamp kun je een prettig pulserend gevoel in je huid waarnemen. De lamp heeft geen bijwerkingen. Hoe langer en vaker je onder de lamp verblijft hoe mooier en gezonder je huid wordt.

Rosenberg LPL Collageen Licht gaat diep de huid in om de collageen productie te stimuleren en rimpels op te vullen van binnenuit in combinatie met pure Rosenberg Hyaluronzuur. Een stralende huid is het resultaat.

 

Foto dynamische therapie is een doorbraak bij collageen stimulatie 

Professionele foto dynamische therapie behandeling tegen: rimpels, verslapte, dunne en/of ruwe huid, bruine huidvlekken (pigment) couperose,

Rosacea en acne. Het is een pijnloze zelfs aangename behandeling. Het heeft geen bijwerkingen en is enkel alleen gezond voor de huid. 

Door middel van foto dynamische blauw licht therapie kan de huid behandeld worden tegen acne, roodheid en overdadig pigment.

 

Door middel van rood lichttherapie wordt de huid verjongd, verstevigd en er wordt een mooi tintje van binnenuit gevormd.  Liftend licht: Een interessante nieuwe ontwikkeling op het gebied van huidverbetering is PDT-foto dynamische therapie. Hierbij wordt met speciale lichtpulsen de aanmaak van collageen gestimuleerd om de huid hernieuwde elasticiteit te geven en verdere afbraak van collageen te onderdrukken. Foto dynamische lichttherapie is volstrekt pijnloos en voelt heerlijk aan.

Technische info

Rood: de golflengte is 630 nanometer

Deze golflengte stimuleert het produceren van fibroblasten (5x sneller dan normaal) bij de aanmaak van collageen- en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt en van waaruit o.a. nieuw weefsel wordt gevormd, waardoor het genezingsproces (wondjes) versnelt, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg. Pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpeltjes worden gereduceerd en roodheid trekt weg. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Grove poriën verfijnen en het vermindert een vale doffe rokershuid, lift de huid en geeft de huid een mooie frisse teint. Werkt algeheel huid verbeterend. 

Blauw: de golflengte is 415 nanometer

Deze golflengte werkt antibacterieel en kalmerend

Het pure blauwe licht veroorzaakt een reactie met een afvalproduct van de proprionbacterie (veroorzaker van acne) en verhinderd daardoor dat de talgklieren gaan ontsteken. Hierbij komt zuurstof vrij waardoor de bacterie dood gaat. Door deze antibacteriële werking verdwijnt bestaande acne en wordt het ontstaan van nieuwe acne, alsook Acne Rosacea (een ontstekingsvorm van couperose)

 

PDT voor huidverbetering gebruikt natuurlijke licht geluidsgolven die worden getransporteerd door foto dynamische therapie in de huid ook wel LPL genoemd (Led Pulsed Light) Deze zal in de huid de aanmaak tot collageen stimuleren. Collageen zorgt voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. De huid zal verjongen, verstrakken en verdikken. Behalve een anti-age behandeling kunnen er via PDT Foto dynamische therapie ook andere huidproblemen worden behandeld onder andere acne, melasma en er zijn positieve resultaten bekend bij vitiligo. Al met al maakt foto dynamische lichttherapie de huid gezond zodat deze via het eigen weerstandsysteem veel huidproblemen oplost.

ACNE

LED PDT tegen Acne

Rosenberg Acne behandeling methode

Acne is een veel voorkomend probleem, bijna iedereen krijgt er ooit mee te maken.  De oorzaak van het ontstaan van puistjes of acne is een overmatige talgproductie.

Wanneer het talg niet gelijkmatig kan afvloeien ontstaat, er mede onder invloed van opstapeling van oude huidcellen, een verstopte porie. De bacterie propionibacterium acnes zorgt voor een ontsteking in die verstopte porie en dit resulteert uiteindelijk in het ontstaan van een puistje.

 

De Rosenberg Acne behandeling bestaat uit 1 of meer stappen:

 • Glycolzuur Peeling

 • Verwijderen onzuiverheden (comedonen, pustels, gerstekorrels)

 • PDT licht

 • Uitleg over je thuisverzorging tijdens je eerste bezoek

 

Oorzaak Acne: deze wordt veroorzaakt door hormonen. Deze hormonen zorgen ervoor dat je meer talg produceert, je talg stug wordt. Bovendien krijgt de bovenste huidlaag te veel verhoorning en plakkerige dode huidcellen.

 

Aan jouw hormonen kunnen en willen we niet veel  doen. De Rosenberg Acnespecialist is speciaal opgeleid om acne te verminderen en wellicht helemaal weg te nemen. We maken je talg dunner en halen de plakkerige dode huidcellen weg. Ook brengen we natuurlijke onstekingsremmers toe en geven je voorlichting hoe je zelf kunt voorkomen dat het erger wordt en wat je zelf kunt doen om de acne te verminderen. Jouw behandeling wordt door de (aanvullende) ziektekostenverzekering vergoed. Ook als je hier niet voor verzekerd bent geeft dit jou het gevoel dat je bij de Rosenberg acnespecialist aan het goede adres bent!

 

Uitleg PDT licht

PDT is pijnloos en medisch effectief. Huidspecialist Rosenberg is PDT Acne Specialist en AGB-code geregistreerd zorgverlener, erkend door verzekeringen. Rosenberg behandeld op verschillende locaties.

 

PDT betekent Photo Dynamic Therapy. Acne wordt veroorzaakt door Propioni Acnes Bacterie. Deze overleeft het licht van de PDT niet. De behandeling is 100% pijnloos. Rosenberg Skin Clinic is AGB geregistreerd Acne Specialist en erkend door zorgverzekeraars. 

 

Aan onze PDT Acne behandeling gaat een dieptereiniging aan vooraf. Wij zijn de enige DPT Acne praktijk in Nederland die een DPT licht flitsapparaat hebben die direct het hele gezicht behandelt. Dit betekent een kortere en intensievere behandeling

 

Voordelen van PDT Acne behandeling:

 

 • Pijnloos

 • Geen antibiotica nodig

 • Voorkomt littekens

 • Acne verdwijnt nagenoeg

 • Zelfverzekerde pubertijd (Acne komt ook bij volwassenen voor)

 • Rosenberg Skin Clinic is een erkende PDT Acne geregistreerde zorgverlener met AGB-Code.

 

(ACNE) Littekens

Littekens zijn er in allerlei soorten en maten. Ook hun oorzaak verschilt. Er zijn littekens van waterpokken, acne, maar ook door beschadiging. Wij beoordelen per litteken de beste behandeling. Sommige littekens hebben baat bij bevriezing maar de meeste littekens waarbij extra weefsel gecreëerd moet worden passen we collageeninductie therapie toe door middel van het inprikken van een superdun naaldje met de Rosenberg micro-needling methode. Acne litteken therapie wordt door de verzekering vergoed als acnebehandeling.

 

*Je ontvangt een factuur met AGB-code. Je betaalt de factuur eerst zelf, je stuurt je factuur die je per mail krijgt door naar je verzekering en je krijgt het verzekerde bedrag mogelijk terug.

#hyaluronzuur

#glycolzuur

#rimpelbehandeling

#huidverjonging

#anti#age#behandeling

#webshop voor #huidverbetering

#acnebehandeling

fruitzuurpeeling

#steelwratjesverwijderen

#Dermapen

#microneedling

#Mesotherapie

#CryoPen

#pigmentvlekkenverwijderen

www.rosenbergskinclinic.nl

 

Rosenberg Skin Clinic

Van Eeghenlaan 27

1071 EN Amsterdam Zuid

Maliebaan 45

3681 CD Utrecht

Frederik van Eedenlaan 18

1262 AB Blaricum

Wijnhaven 36

3011 WS Rotterdam

© 2020 Rosenberg Skin Clinic®

035-208 0720 of WhatsApp 0653 276 070

Privacybeleid en praktijkprotocol

Na 17 uur geopend met een avondtoeslag €20.- Blaricum geen avondtoeslag en airco!

ANBOS lidnr 21996 AGB zorgverlenerscode voor verzekering acne JATW Rosenberg AGB 89100336 en Rosenberg Skin Clinic AGB 89053912

 • Bol.com
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Twitter Icon