top of page

Cleansing OilVrouw met groen blad, Cleansing Oil met Polyfenolen uit planten
Cleansing oil voor huidverbetering

Cleansing Oil is de meest gezonde huidreiniging die zelfs zo gezond is dat deze niet verwijderd hoeft te worden zoals andere cleansers. Cleansing Oil is een top huidverbetering en ook als body-oil te gebruiken! Cleansing oil wordt vaak geprezen vanwege de voordelen voor de huidgezondheid vanwege verschillende redenen:

 1. Diepe reiniging: Cleansing oil heeft een unieke formule die vuil, make-up en overtollig talg oplost. Dit helpt bij het verwijderen van onzuiverheden die diep in de poriën zitten, waardoor de huid grondig wordt gereinigd.

 2. Hydraterend: In tegenstelling tot sommige schuimende reinigers droogt cleansing oil de huid niet uit. Het bevat vaak hydraterende ingrediënten zoals natuurlijke oliën (zoals Rosenberg Skin Clinic geconcentreerde olijven), die helpen de huid gehydrateerd te houden tijdens het reinigingsproces.

 3. Balans in de olieproductie: Het gebruik van een cleansing oil kan helpen om de natuurlijke olieproductie van de huid in balans te brengen. Wanneer de huid wordt gestript van zijn natuurlijke oliën door agressieve reinigingsmiddelen, kan dit leiden tot overmatige olieproductie als reactie. Cleansing oil kan deze cyclus doorbreken door de huid te reinigen zonder de natuurlijke oliën te verwijderen, waardoor de huid minder vatbaar is voor overmatige olieproductie.

 4. Verwijdering van mee-eters: Cleansing oil kan effectief zijn bij het oplossen van mee-eters en verstopte poriën. Door de olie op de huid te masseren, kunnen opgehoopte oliën en onzuiverheden gemakkelijker worden verwijderd, waardoor de huid er helderder uitziet.

 5. Geschikt voor alle huidtypes: Cleansing oil is over het algemeen mild en kan worden gebruikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige en acne-gevoelige huid. Veel merken bieden formules aan die specifiek zijn geformuleerd voor verschillende huidbehoeften


 1. Polyfenolen: Cleansing Oil van Rosenberg Skin Clinic bevat verschillende soorten polyfenolen, zoals hydroxytyrosol, oleuropeïne en tyrosol. Deze verbindingen hebben sterke antioxidante eigenschappen en kunnen helpen bij het bestrijden van vrije radicalen in het lichaam.

 2. Vitamine E: Cleansing Oil is een goede bron van vitamine E, een in vet oplosbare antioxidant die de cellen beschermt tegen oxidatieve schade.

 3. Carotenoïden: Cleansing Oil bevat carotenoïden, waaronder bètacaroteen, luteïne en zeaxanthine, die ook antioxidante eigenschappen hebben en kunnen helpen bij het beschermen van cellen tegen schade door vrije radicalen.


Fles Cleansing Oil van Rosenberg Skin Clinic
Cleansing Oil van Rosenberg Skin Clinic

Polyfenolen in Cleansing Oil voor huidverbetering

Polyfenolen zijn een groep natuurlijke verbindingen die voorkomen in planten, waaronder olijven. Ze staan ​​bekend om hun krachtige antioxidanteigenschappen en hebben verschillende potentiële voordelen voor de gezondheid, waaronder verbetering van de huidconditie.

In Cleansing Oil van Rosenberg Skin Clinic zijn polyfenolen voornamelijk te vinden in de vorm van hydroxytyrosol, tyrosol en oleuropeïne. Deze verbindingen kunnen helpen de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen, die worden veroorzaakt door factoren zoals UV-straling, vervuiling en stress. Door de antioxidante werking kunnen polyfenolen de tekenen van veroudering verminderen, zoals rimpels, fijne lijntjes en verslapping van de huid.

Bovendien hebben polyfenolen ontstekingsremmende eigenschappen, wat kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en roodheid van de huid, evenals bij het kalmeren van geïrriteerde of gevoelige huidcondities zoals acne of eczeem.Toepassingen van Cleansing Oil van Rosenberg Skin Clinic;

 • Reinigen van make-up

 • Reinigen van de huid zonder make-up

 • Is zo gezond dat Cleansing Oil ook met succes wordt gebruikt als body Oil, na het douchen bij voorkeur op de nog iets vochtige huid.


Webshop www.rosenbergskinclinic.nl & bij BOL (niet altijd op voorraad)

Vragen? WhatsApp +31(0)6 53 27 60 70

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page