top of page

Collageen

Wat is collageen? 

Collageen is een eiwit dat van nature in je lichaam voorkomt, bijvoorbeeld in je huid, botten, pezen en bindweefsels. Je lichaam bevat verschillende soorten collageen, waaronder collageen type 1 en type 2.


Als je ouder wordt, maakt je lichaam minder collageen aan. Dit kan je aan je huid of gewrichten merken. Ook als je veel in de zon zit, rookt of een ongezonde leefstijl hebt neemt de aanmaak van collageen in je lichaam af. In deze situaties kan een aanvulling met collageen nuttig zijn.


Waar zit veel collageen in?

Waar zit collageen in? Ons lichaam kan collageen zelf aanmaken, maar het heeft daarvoor wel voedingsstoffen zoals eiwitten, vitamine C en koper nodig. Verder kun je collageen onder meer in vlees, botten-


Vrouw met mooie huid door inname van collageen
Extra Collageen inname zorgt voor een jongere huid

bouillon (bone broth), vis en gelatine.


"Ontdek het geheim voor een stralende huid en een jeugdige uitstraling met UC-II® Ongedenatureerd Type II Collageen!"

Wil je een effectieve manier vinden om je huid te verjongen en te versterken? Dan is UC-II® Ongedenatureerd Type II Collageen de perfecte oplossing voor jou! In tegenstelling tot traditionele collageensupplementen, is UC-II® speciaal ontwikkeld om de collageenmatrix van je huid te ondersteunen, waardoor het niet alleen de hoeveelheid collageen verhoogt, maar ook de opname ervan optimaliseert voor maximale resultaten.

Wat maakt UC-II® zo uniek? Ten eerste is het collageen ongedenatureerd, wat betekent dat het in zijn natuurlijke, ongewijzigde staat blijft, waardoor de biologische activiteit behouden blijft. Hierdoor kan je lichaam het collageen efficiënter herkennen en absorberen, wat resulteert in een betere opname en effectievere ondersteuning van de huidgezondheid.

Daarnaast is UC-II® wetenschappelijk bewezen om de collageenproductie in de huid te stimuleren, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen en de stevigheid en elasticiteit van de huid verbeteren. Dit betekent dat je niet alleen een zichtbare verbetering van je huidtextuur zult zien, maar ook een algehele verjonging van je uitstraling zult ervaren.

Dus, als je op zoek bent naar een krachtige manier om meer collageen in je huid te krijgen en te genieten van alle voordelen van een jeugdige, stralende teint, kies dan voor UC-II® Ongedenatureerd Type II Collageen. Voel je zelfverzekerd en stralend van binnenuit met UC-II®!


UC-II® plus is een uniek collageen supplement met gepatenteerd ongedenatureerd collageen type 2. Daarnaast bevat het ondersteunende stoffen zoals mangaan dat bijdraagt tot de normale vorming van bindweefsel. 

  • Bevat ongedenatureerd collageen type 2 

  • Draagt bij tot de normale vorming van bindweefsel dankzij mangaan 

  • Ongedenatureerd collageen, dus kleinere hoeveelheden nodig 


Wat maakt UC-II® zo bijzonder? 

Bonusan UC-II® plus bevat de grondstof UC-II®, een gepatenteerde collageenbron. UC-II® is ongedenatureerd type 2 collageen. Ongedenatureerdbetekent dat de (ruimtelijke) structuur van het collageen intact is waardoor veel lagere doseringen nodig zijn. 

Denaturatie van eiwitten zoals collageen gebeurt bijvoorbeeld tijdens het koken. De structuur en de eigenschappen van het eiwit veranderen hierbij. Dat zie je bijvoorbeeld ook als je een ei kookt, de eiwitten veranderen van vloeibaar en doorschijnend naar vast en ondoorzichtig wit. Een gekookt ei bevat dus gedenatureerde eiwitten. UC-II® is ongedenatureerd type 2 collageen waarbij de structuur en eigenschappen dus nog intact zijn. 

Er bestaat bovendien gehydrolyseerd collageen. Dit zijn collageen peptiden. Bij collageen peptiden is de collageenstructuur al in kleinere stukken gebroken waardoor de collageen peptiden makkelijker door het lichaam worden opgenomen. Dit is enkel relevant voor type 1 collageen, waarvan je hoge doseringen nodig hebt en de opneembaarheid dus extra belangrijk is. 


Bonusan UC-II® plus bevat een unieke gepatenteerde collageen grondstof waardoor je aan 40 milligram collageen per dag genoeg hebt. Dat zijn twee capsules per dag! Bonusan UC-II® plus is daarom extra makkelijk in het gebruik. Bovendien bevat Bonusan UC-II® plus ook nog eens een heel aantal ondersteunende stoffen, zoals vitamine D3, mangaan en zink die bijdragen tot de instandhouding van normale botten. 


Rosenberg Skin Clinic is het merk voor huidverjonging door collageen stimulerende producten zoals N4 Vitamine A Glycolzuur en N5 pure Hyaluronzuur serum in combinatie met de microneedling-roller. www.huidroller.info Het merk Rosenberg Skin Clinic besteed veel aandacht aan de rol van huidverjonging via leefstijlverandering met name door sport en voeding en een aantal supplementen van Bonusan te bestellen bij www.rosenbergskinclinic.nl Rosenberg Skin Clinic is aangesloten bij Huidspecialisten.com waar je gratis al je huid en of product vragen kunt stellen of een foto ter beoordeling van je huid mag sturen naar de WhatsApp klantenservice +31(0)6 53 27 60 70 of bel 035-207 07 20

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page