top of page

Geef je zomerhuid de hydratatie boost!

De zomer en de zon, hoe heerlijk is het. Veel water drinken helpt om je lichaam te spoelen en je cellen te hydrateren. De huidcellen hebben het extra pittig in de zon. Hoe kom je de zomer door zonder je huid uit te drogen.Het bestanddeel Hyaluron bevind zich tussen je huidcellen. Het is en mooi vulmiddel die ook nog eens de eigenschap heeft om vocht vast te houden. Naarmate we de dertig poseren is ons Hyaluron al aardig gedaald.


Om de huid bij te tanken met deze natuurlijke oase hebben we een nieuwe behandeling: Summer Hydratatie Booster Facial. Een BIO Facial gericht op het hydrateren en vullen van de huidcellen. Deze facial is ook geschikt voor de verbrande huid, 55 minuten weldaad, de huid wordt kalm, minder rood en zal frisser en zachter aanvoelen.


  • reiniging

  • pakking met zachte melkzuren

  • penseelmassage

  • Hyaluron infusion

  • Hydraterende creme

Voor thuis kan de hydratatie op peil worden gehouden met Hyaluron serum en de 24 Hour Skin Care.


Deze Facial is te boeken in verschillende filialen, o.a. Utrecht Maliebaan, Amsterdam Zuid en Blaricum. Avondtoeslag is 30 euro in alle filialen behalve Blaricum. Blaricum heeft ook airco. Komt u voor het eerst dan wordt er eerst een huidanalyse uitgevoerd. Kijk hier voor de prijslijst


25 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


bottom of page