top of page

Glycolzuur

Glycolzuur voor de Rosenberg Glow

Glycolzuur, ook bekend als alfa-hydroxyzuur (AHA), is een organische verbinding die behoort tot de familie van de fruitzuren. Het wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten vanwege zijn exfoliërende eigenschappen. Glycolzuur wordt gewonnen uit suikerriet, suikerbieten en andere planten. Het staat bekend om zijn vermogen om dode huidcellen te verwijderen, waardoor de huidtextuur wordt verbeterd en de huid er frisser en gladder uitziet.


2 vrouwen met een mooie huid door Glycolzuur
Door Glycolzuur gaat de huid stralen! De Rosenberg Glow!

Hier zijn enkele van de voordelen van het Glycolzuur van Rosenberg Skin Clinic:


 1. Exfoliatie: Glycolzuur dringt door in de bovenste lagen van de huid en helpt bij het afbreken van de bindingen tussen dode huidcellen, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden verwijderd. Dit resulteert in een gladdere, zachtere huidtextuur.

 2. Verheldert de huid: Door de exfoliërende werking kan glycolzuur helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en een ongelijkmatige teint, waardoor de huid er helderder en stralender uitziet.

 3. Stimuleert collageenproductie: Glycolzuur kan de productie van collageen in de huid stimuleren, wat kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels en het verbeteren van de stevigheid en elasticiteit van de huid.

 4. Verfijnt poriën: Door de dode huidcellen te verwijderen en de poriën te reinigen, kan glycolzuur helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van poriën, waardoor de huid er gladder uitziet.

 5. Verbetering van de opname van andere huidverzorgingsingrediënten: Het gebruik van glycolzuur kan de opname van andere actieve ingrediënten in huidverzorgingsproducten verbeteren, waardoor ze effectiever kunnen werken.

 6. Pakt pigmentvlekken aan. Ook de nog niet zichtbare in de diepere huidlaag.


Elke dermatoloog is het erover eens, exfoliatie met Glycolzuur is het beste wat je voor je huid kunt doen.


N4 Rosenberg vitamine A Glycolzuur in een 30 ml pompfles
N4 Glycolzuur van Rosenberg Skin Clinic, the best!

N4 Glycolzuur van Rosenberg Skin Clinic met vit A

Het Glycolzuur van Rosenberg Skin Clinic wordt aanbevolen om zijn zuiverheid. Er wordt geen parfum, conserveermiddel of alcohol toegevoegd. Bovendien is de N4 vitamine A Glycolzuur met zijn 12% Glycolzuur ook goed te mengen met de N6 24 hour skin care als je huid nog moet wennen.


De toevoeging van vitamine A is de opvolger van Retinol namelijk de niet irriterende vitamine A: Hydroxypinacolone Retinoate


Waarom Rosenberg Skin Clinic

 • Geen toevoegingen

 • 12% Glycolzuur Gel met vitamine A

 • Vers gemaakt in Nederland

 • WhatsApp huid service 06 53 27 60 70

 • Aangesloten bij Huidspecialisten.com


Verkrijgbaar bij BOL en www.rosenbergskinclinic.nl 


N4 vitamine A Glycolzuur is een onderdeel van het 6 stappenplan van Rosenberg Skin Clinic. N1 t/3 is een 3 stappen reiniging en N4 t/m 6 is een 3 stappenplan intensieve huidverbetering. Omdat N4 vitamine A Glycolzuur goede werkstoffen beter laat opnemen is het af te raden deze te gebruiken met cremes van andere merken waar wellicht irriterende stoffen in zitten. Deze komen dan hard binnen. De N1 t/m 6 zijn perfect op elkaar afgestemd en staan garant voor een juicy stralende huid met de Rosenberg glow. Foundation wordt verleden tijd!50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page