top of page

Glycolzuur kopen


Het kopen van glycolzuur (ook wel bekend als glycolic acid in het Engels) kan variëren afhankelijk van waar je woont. Glycolzuur is een veelgebruikt ingrediënt in huidverzorgingsproducten en wordt vaak gebruikt voor exfoliatie en het verbeteren van de textuur van de huid. Hier zijn enkele manieren waarop je glycolzuur kunt kopen:

  1. Huidverzorgingswinkels: Je kunt glycolzuurproducten vinden in veel fysieke huidverzorgingswinkels, zoals apotheken, drogisterijen, en speciaalzaken. Kijk naar producten zoals gezichtsreinigers, toners, serums en crèmes die glycolzuur bevatten. Nadeel van winkels is dat er geen huidspecialisten zijn om je te adviseren bij het kopen van Glycolzuur. Veel producten bevatten dan ook alcohol, siliconen, parabenen en andere irriterende stoffen omdat producten in een winkel lang houdbaar moeten zijn omdat ze soms heel lang blijven staan voordat jij het Glycolzuur koopt.

  2. Online winkels: Veel online winkels verkopen glycolzuurhoudende huidverzorgingsproducten. Populaire website: Bol & www.huidpraktijkwebshop.nl

  3. Huidverzorgingsklinieken en schoonheidssalons: Sommige huidverzorgingsprofessionals gebruiken glycolzuur als onderdeel van professionele behandelingen zoals Huidpraktijk Rosenberg Skin Clinic. Je kunt glycolzuurbehandelingen krijgen in klinieken of salons die gespecialiseerd zijn in huidverzorging.

  4. Raadpleeg een Huidspecialist: Als je specifieke huidproblemen hebt en glycolzuurbehandeling overweegt, kan het raadzaam zijn om een dermatoloog te raadplegen. Ze kunnen je aanbevelen welk type glycolzuurbehandeling het meest geschikt is voor jouw huid en je wellicht producten voorschrijven die je kunt gebruiken. Huidspecialisten.com


Meest gestelde vragen over het kopen van Glycolzuur


Als ik Glycolzuur koop, hoe vaak mag ik dat gebruiken?

Dat is per merk verschillend, maar als voorbeeld; als je kiest voor vitamine A glycolzuur 12% gel van Rosenberg Skin Clinic dan mag je deze elke dag aanbrengen voordat je je creme of huidolie aanbrengt. Bij elk sterk huidverbeterend product geldt: krijg je gevoeligheid of vlekjes pauzeer dan totdat het weg is. En start opnieuw. Je huid moet soms wennen. Maar het goede nieuws is, je huid reageert dus het werkt zee sterk voor jou huid! Je wil er alleen wel zeker van zijn als je Glycolzuur koopt dat de irritatie niet van ongezonde toevoegingen komt!


Wat is het verschil, ik koop Glycolzuur of laat Glycolzuur aanbrengen in de huidpraktijk

Elk Glycolzuur heeft zijn sterkte uitgedrukt in percentages. In de huidpraktijk is het percentage veel hoger dan dat je zelf Glycolzuur koopt. Huidpraktijk Rosenberg Skin Clinic heeft, en dat is bijzonder, een sterk professioneel 20% glycolzuur die je zelf veilig kunt aanbrengen met een watje.


Wat kun je het beste aanbrengen na het kopen en aanbrengen van Glycolzuur?

Nadat je de vitamine N4 A Glycolzuur gel hebt aangebracht kun je het beste N6 24 hour skin care huidolie aanbrengen omdat deze direct verzacht, geen irriterende stoffen bevat en door het zink wordt de huid direct aangezet tot herstel en biedt bescherming in de zon.


Wat is het resultaat na het kopen van Glycolzuur?

Een stevigere huid, meer elastine, collagen vezels, fibroblasten en een fantastische glow. Minder verstoppingen, kleinere poriën, grauwheid weg, minder pigmentstoringen. Elke dermatoloog is het er over eens, exfoliercen is gezond en dat zie je!

De zes stappen lijn van Rosenberg Skin Clinic bevat N4 Glycolzuur die je ook los kunt kopen
De zes stappen lijn van Rosenberg Skin Clinic bevat N4 Glycolzuur die je ook los kunt kopen

Bij het kopen en gebruik van glycolzuurproducten is het belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en eventuele waarschuwingen of voorzorgsmaatregelen te lezen. Overleg met een huidspecialist als je twijfels hebt over welk product het beste voor jou is of als je een gevoelige huid hebt, omdat glycolzuur bepaalde bijwerkingen kan veroorzaken. Hier is een gratis advies WhatsApp lijn voor het kopen van Glycolzuur 06 53 27 60 70

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page