top of page

Squalaan olie met zink

N6 24 hour skin care van Rosenberg Skin Clinic


Vrouw met mooie huid met squalaan olie N6 van Rosenberg
Rosenberg Squlaan olie geeft een mooie gouden glow

Squalaan olie met zink is een huidverzorgingsproduct dat de voordelen van zowel squalaan als zink combineert voor een verbeterde huidgezondheid. Hier is een overzicht van de voordelen van elk ingrediënt:

  1. Squalaanolie: Squalaan is een natuurlijk voorkomende stof in de huid die helpt bij het hydrateren en verzachten van de huid. Het wordt gemakkelijk geabsorbeerd en laat geen vettig residu achter, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige en acne-gevoelige huid. Squalaan helpt de huidbarrière te versterken, waardoor vocht wordt vastgehouden en de huid soepel blijft. Squalaanolie wordt vaak gebruikt in huidverzorgingsproducten vanwege de voordelen die het kan bieden voor de huid. Squalaan is een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam en wordt ook gevonden in verschillende plantaardige oliën, zoals olijfolie. Het wordt vaak gewonnen uit olijven, suikerriet of andere planten. Hier zijn enkele potentiële voordelen van squalaanolie voor de huidverbetering:

  2. Hydratatie: Squalaanolie heeft een lichte textuur en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Het helpt de huid te hydrateren door vocht vast te houden en de natuurlijke barrière te versterken.

  3. Antioxidant: Squalaan heeft antioxidatieve eigenschappen, wat betekent dat het kan helpen bij het bestrijden van vrije radicalen die schade aan de huid kunnen veroorzaken door oxidatieve stress.

  4. Huidverzachting: Het kan de huid verzachten en glad maken door het bevorderen van een gezonde celregeneratie en het verminderen van ruwheid en droogheid.

  5. Ontstekingsremmend: Squalaan heeft ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen bij het kalmeren van geïrriteerde of ontstoken huid, waardoor het geschikt is voor mensen met gevoelige huid of huidaandoeningen zoals rosacea of eczeem.

  6. Niet-comedogeen: Het verstopt de poriën meestal niet, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de vette en acnegevoelige huid.

  7. Zink: Zink is een essentieel mineraal dat tal van voordelen biedt voor de huid. Het staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van roodheid en irritatie, waardoor het nuttig is bij de behandeling van acne en andere huidaandoeningen. Zink heeft ook antimicrobiële eigenschappen, wat betekent dat het kan helpen bij het bestrijden van bacteriën op de huid die acne veroorzaken. Bovendien speelt zink een rol bij de regeneratie van huidcellen, waardoor het de genezing van wonden en beschadigingen kan bevorderen.

Door squalaanolie te combineren met zink krijg je een krachtige formule die de huid hydrateert, verzacht, ontstekingen vermindert en de algehele huidgezondheid bevordert. Deze "skin booster" kan worden gebruikt als een dagelijkse moisturizer of als een gerichte behandeling voor specifieke huidproblemen.


Beter dan een creme

 

Een crème bevat water en maar een beetje olie. Helaas vaak ook

niet eens uit planten gehaald. Zonde want juist in de olie worden

kostbare vitaminen en mineralen gedragen. Een creme is goedkoper om te maken. Het lijkt veel door het water. Nadeel van water is dat het verdampt op je huid en er weinig nuttig product over blijft. Water is ook vatbaar voor bacteriën cremes eigenlijk altijd conserveringsmiddelen bevatten.

 

Ook geschikt voor de zeer gevoelige huid

 

N6 Rosenberg Skin Clinic, 24 hour skin care
N6 Rosenberg Skin Clinic, 24 hour skin care

Rosenberg Skin Clinic bevat geen conserveringsstoffen, parfum of andere

onnatuurlijke bestanddelen. Rosenberg Skin Clinic gebruikt in haar

24 hour huidverzorging alleen BIO-actieve stoffen met meervoudige werking

waardoor verschillende huidproblemen worden opgelost. Dit product mag zelfs op de beschadigde huid worden aangebracht zoals een schaafwond of eczeem-huid.

 

 SPF 30

 

Door het gebruik van ZINK beschermt 24 jouw huid in de zon en zorgt ZINK

's nachts voor herstel. Let op: De zonbescherming is na 2 uur

zonneschijn uitgewerkt. Zon is overigens oorzaak nummer 1 (op 2 staat

roken) voor huidveroudering en pigmentstoringen.

 

Tip

 

Combineer de huidolie met N5 Hyaluronzuur en N4 Glycolzuur door na elkaar te

smeren of te mengen.

 

Gebruik de 24 HOUR Skin Care 2x per dag op een gereinigde huid.

 

www.rosenbergskinclinic.nl HELPDESK: BEL 035-2080720 OF WHATSAPP +31 (0)653 276 070

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page