top of page

Toner, wat doet deze voor je huid


Twee vrouwen met een mooie huid die toner gebruiken
Een toner maakt je huid elke dag weer iets mooier, wonderlijk water!

"Ontdek de geheimen van een stralende huid met onze revolutionaire huidverbeterende toner! 🌟

Stel je voor: een toner die niet alleen je huid reinigt, maar ook verjongt en revitaliseert. Dat is precies wat onze baanbrekende formule doet!

Onze toner is doordrenkt met krachtige ingrediënten zoals glycolzuur, vitamine C en antioxidanten die diep in de huid doordringen om de collageen-productie te stimuleren en de tekenen van veroudering te verminderen. Het resultaat? Een stevigere, gladdere en jeugdig uitziende teint.

Maar daar stopt het niet! Onze toner is ook ontworpen om de natuurlijke balans van je huid te herstellen, overtollige olie te verwijderen en de poriën te verfijnen, waardoor je een heldere en egale huid krijgt die straalt van gezondheid.

Of je nu worstelt met fijne lijntjes, een doffe teint of onzuiverheden, onze toner is de ultieme oplossing voor een stralende huid. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op deze huidverjongende ervaring en laat je huid weer stralen als nooit tevoren!


  1. Verkleint poriën: Toners helpen bij het verwijderen van overtollig vuil, olie en talg van de huid, waardoor de poriën minder verstopt raken en in omvang verminderen.

  2. Vermindert acne: Door overtollig talg en vuil te verwijderen, kan een toner helpen bij het voorkomen van verstopte poriën en het verminderen van acne-uitbraken.

  3. Vermindert trekkerigheid: De toner van Rosenberg Skin Clinic TONIC N3 is geformuleerd om de huid te hydrateren en te kalmeren, waardoor het trekkerige gevoel na het reinigen wordt verminderd.

  4. Goed voor het microbioom: De toner van Rosenberg Skin Clinic TONIC N3 bevat ingrediënten die helpen om de natuurlijke pH-balans van de huid te behouden, wat gunstig is voor het microbioom van de huid en de gezondheid ervan.

  5. Anti-aging: De toner van Rosenberg Skin Clinic TONIC N3 bevat antioxidanten en huidverstevigende ingrediënten die kunnen helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, door de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen.


Fles toner van Rosenberg Skin Clinic, TONIC N3
Toner van Rosenberg Skin Clinic, TONIC N3

Het is belangrijk op te merken dat niet alle toners hetzelfde zijn en dat de voordelen afhangen van de specifieke ingrediënten en formulering van de toner. De toner van Rosenberg Skin Clinic TONIC N3 bevat alle huidverbeterende kenmerken en heeft geen irriterende toevoegingen.


Toner voor de pH-waarde van de huid is belangrijk omdat het helpt de natuurlijke pH-balans van de huid te herstellen na het reinigen. De pH-waarde van de huid verwijst naar de zuurgraad ervan, die typisch rond de 4,5 tot 5,5 ligt. Deze licht zure omgeving helpt de huidbarrière te behouden, wat essentieel is voor een gezonde huid.

Wanneer je je gezicht reinigt, kan de pH-waarde van de huid uit balans raken door de alkalische aard van sommige reinigingsmiddelen maar ook water heeft een "foute" PH waarde namelijk tussen de 7 en 9,5. Dit kan leiden tot een verstoring van de natuurlijke beschermende barrière van de huid, wat kan resulteren in droogheid, irritatie, overmatige talgproductie en zelfs acne.


De toner van Rosenberg Skin Clinic TONIC N3 heeft de perfecte pH-waarde die kan helpen om de huid weer in balans te brengen door de pH te verlagen tot een niveau dat de huidbarrière ondersteunt. Dit kan helpen om de huid te kalmeren, hydrateren en voor te bereiden op de volgende stappen in je #skincareroutine, zoals het aanbrengen van een exfoliant (N4 Glycolzuur) hydraat (N5 Hyaluronzuur en een antioxidanten huidolie (N6 24 hour skin care).

Het gebruik van een toner met de juiste pH-waarde kan dus bijdragen aan het behoud van een gezonde en evenwichtige huid, waardoor problemen zoals droogheid, irritatie en acne worden geminimaliseerd.


Rosenberg Skin Clinic is aangesloten bij Huidspecialisten.com, daar door kun je altijd gratis advies krijgen van de huidprofessional per WhatsApp +31(0)6 53 27 60 70 of bel 035-208 07 20. De producten zijn te bestellen bij de webshop www.rosenbergskinclinic.nl en bij BOL

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page