top of page
Visagist aan het werk

Visagie

Visagie is de kunst van het opmaken. Je kunt je door Jacqueline Rosenberg laten opmaken bijvoorbeeld voor een fotoshoot of een speciale gelegenheid. Maar je kunt ook iets meer tijd boeken en zelf de kneepjes van het vak te leren toepassen bij jezelf. Dit kan privé of met een groep vriendinnen (prijs in overleg) Binnenkort start Jacqueline Rosenberg ook visagie video's op haar YouTube kanaal.

Visagie is niet alleen leuk met tinten werken maar eigenlijk is het de kunst om met zo min mogelijk een groots effect te verkrijgen.

Het zal je niet verbazen dat wij er altijd naar streven de huid zo gezond en fit mogelijk te krijgen zodat er meestal weinig en soms helemaal geen foundation nodig is. 

 

make-up

Zou jij het ook niet tof vinden om Smokey eyes te kunnen maken, de perfecte eyeliner te trekken en dat vervelende onverwachte puistje te kunnen camoufleren (en te zorgen dat ie snel weggaat!) En hoe leuk is ook zo'n uitje. In zowel Blaricum, Amsterdam en Utrecht hebben we plek voor kleine groepen (ongeveer 6-8 personen) Kom je met een 8 personen dan kunnen we er een mooie visagie-dag van maken en sluiten we af met een toffe portretfoto van het resultaat voor 180 euro per persoon. Inclusief koffie, thee en wat lekkers. Wine of bubbels op aanvraag.

Make-up fotoshoot
  • Facebook
  • Instagram

My story....your story..... our stories...

Ons verhaal begon in de jaren 90. Studio Rosenberg was de hippe fotostudio waar je als aankomend model je portfolio liet maken. Handig en vertrouwd. Dan wist je zeker dat je kwaliteit kreeg en niet bij een vieze kerel op een zolderkamer terecht kwam. Ook kregen de aankomende modellen adressen van de beste modellenbureaus. Het liep storm en ondertussen liepen er meerdere visagisten en modestylisten rond want Studio Rosenberg had inmiddels ook een kleinschalige visagisten en modestylisten-opleiding onder haar dak in Bedrijvencentrum Hooghiemstra (aan de Wittevrouwesingel) in Utrecht. In 2008 was er een expositie in New York over het werk van Studio Rosenberg. Ondertussen was Jacqueline Rosenberg zich ernstig aan het verdiepen in een andere tak van sport in de beauty. Het ontwikkelen van het merk Rosenberg Skin Clinic, de huidpraktijk en de psychologie van het gelukkig zijn met jezelf. In dit geval je spiegelbeeld.

 

De oude vertrouwde modellen portfolio shoot is weer terug van weggeweest. Helemaal nieuw is de fotoshoot die jij verdient, jouw kunstwerk, jouw power op beeld, jouw mooiste spiegelbeeld om je eraan te herinneren dat jij er mag zijn! Als ondersteuning voor een Clear Mind, een fit lichaam en een duurzamer leven is Larens Choice Magazine ontstaan.  Nu komen alle facetten bij elkaar. De cirkel is rond.

Studies Jacqueline Rosenberg;

HU, Commerciële economie / Communicatie

Huidspecialist te Utrecht

Visagist te Amsterdam

Fotografie autodidactisch

HU-logo-ENG.png
Kunstgallerij
Make Up Model

Contact

Voel je vrij om te WhatsAppen of te bellen voor meer informatie of een afspraak te maken.

WhatsApp +31653276070

bottom of page