top of page

Acne; de beste skin care routine


Groep jongeren met mooie huid door acne skin care routine
Acne skin care routine ook ter voorkoming van acne

Acne skin care routines zijn ontworpen om te helpen bij het beheren en voorkomen van acne-uitbraken terwijl ze de algehele gezondheid van de huid bevorderen. Hier is een basisoverzicht van een acne skin care routine:


3 stappen reiniging van Rosenberg Skin Clinic voor de acne skin care routine
3 stappen reiniging van Rosenberg Skin Clinic

Gebruik een milde, niet-comedogene reiniger om je gezicht twee keer per dag te wassen, bij voorkeur 's ochtends en voor het slapengaan. Vermijd hard schrobben of schurende reinigers die de huid kunnen irriteren en acne kunnen verergeren. Advies; 3 stappen reiniging van Rosenberg Skin Clinic N1 Cleansing Oil voor make-up, N2 Face Wash om te reinigen en zorg ook voor je microbe en pH-niveau en N3 de TONIC die een toner is voor het perfecte pH-niveau 3,5 (water ligt tussen 7 en 9,5) Exfoliatie; de beste huidverzorgingsroutine in 1 stap


N4 Vitamine A Glycolzuur voor de acne skin care routine
N4 Vitamine A Glycolzuur

Glycolzuur voor de acne skin care routine

 • Exfoliatie kan helpen bij het verwijderen van dode huidcellen en het ontstoppen van poriën, maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn, vooral als je actieve acne hebt. Gebruik een chemische exfoliant met ingrediënten zoals salicylzuur of glycolzuur een paar keer per week, in plaats van harde fysieke scrubs. Advies: N4 Glycolzuur 12% van Rosenberg Skin Clinic.


Treatments voor de acne skin care routine

 • Met het Power mask voor de acne skin care routine van Rosenberg Skin Clinic tover je jouw badkamer om in een echte privé huidsalon.

 • Breng acnebehandelingsproducten aan met ingrediënten zoals het Powermask. Deze ingrediënten helpen bij het doden van acne-veroorzakende bacteriën, verminderen ontstekingen en bevorderen celvernieuwing om verstopte poriën te voorkomen.

 • Behandel individuele puistjes met een gerichte behandeling met glycolzuur strong 20%.
Rosenberg 24 hour skin care voor na het Glycolzuur voor de acne skin care routine
Rosenberg 24 hour skin care voor na het Glycolzuur

Breng een moisturizer aan in je acne skin care routine

Zelfs als je een vette of acnegevoelige huid hebt, is het belangrijk om een lichte, minerale olievrije moisturizer te gebruiken om je huid gehydrateerd en in balans te houden.

 • Zoek naar niet-comedogene formules die de poriën niet verstoppen.

Gebruik de 2-in-één huidverzorging van Rosenberg Skin Clinic met de naam N 9 ACNE met glycolzuur, squaleenolie, zink en vitamine K. Of wanneer je N4 Glycolzuur gebruikt, gebruik dan N6, het is pure olie met veel zink.


Zon-bescherming in je acne skin care routine

Breng altijd een breedspectrum zonnebrandcrème met SPF 30 (zit in N9 en in N6) of hoger aan, vooral als je acnebehandelingen zoals retinoïden gebruikt, die de gevoeligheid voor de zon kunnen verhogen. Zoek naar minerale olievrije of niet-comedogene zonnebrandmiddelen om acne te voorkomen.


Rosenberg N5 Hyaluronzuur, acne skin care routine
Rosenberg N5 Hyaluronzuur

Extra's voor je acne skin care routine

Overweeg producten te gebruiken met ingrediënten zoals hyaluronzuur om ontstekingen te verzachten en de huid te hydrateren zonder de poriën te verstoppen.

Sommige mensen vinden dat het opnemen van een kleimasker of zwavelmasker in hun routine een of twee keer per week kan helpen bij het absorberen van overtollig vet en het verminderen van puistjes.Gezonde levensstijl gewoonten om je acne huid te verbeteren

Naast een goede huidverzorgingsroutine kan het handhaven van een gezonde levensstijl ook helpen bij het beheren van acne. Dit omvat het eten van een uitgebalanceerd dieet, voldoende gehydrateerd blijven, stressniveaus beheren en genoeg slaap krijgen. Neem ook vitamine D3.

 • Gebruik geen heet water op je gezicht

 • Beweeg, wandel, sport!

 • Mindfulness & ontspan, lees Larens Choice www.LarensChoice.com


Onthoud, consistentie is essentieel als het gaat om het behandelen van acne. Het kan even duren voordat je resultaten ziet, dus wees geduldig en houd je aan je routine. Als je geen verbetering ziet of als je acne ernstig is, overweeg dan om de (acne) specialist J.A.T.W. Rosenberg in Amsterdam, Blaricum of Utrecht te raadplegen voor persoonlijke behandelaanbevelingen.

Vragen over je acne huidverzorgingsroutine? Of wil je een foto van je huid sturen? Je krijgt gratis advies! WhatsApp; +31(0)653 27 60 70. De kliniek is gevestigd in Amsterdam, Blaricum en Utrecht in Nederland. De webshop www.rosenbergskinclinic.nl verzendt wereldwijd met alle plezier!


N9 ACNE, het all in one 24 hour skin care routine
N9 ACNE, het all in one 24 hour skin care

N 9 ACNE | Rosenberg Skin Clinic® | Resultaat frisse schone stralende huid

Zelfs als volwassene kun je last hebben van onvolkomenheden. Zowel bij mannen als bij vrouwen. Bij vrouwen, vooral rond de menstruatie, tijdens en na de zwangerschap en tijdens de menopauze. In de dermatologie verwijzen we naar alle onvolkomenheden als acne. Meestal veroorzaakt door overmatige talgproductie en/of verstoppingen in de talgklier. Het Balance & Clear Skin Booster Serum van Rosenberg Skin Clinic® Dit serum egaliseert talg en verwijdert verstoppingen. Het is een zuiverend serum dat de huid tegelijkertijd voedt. Er hoeft geen crème hierna te worden aangebracht.


 • witte kopjes (pustels)

 • mee-eters (comedonen)

 • gerstekorrels (milia)

 • rode vlekjes

 • rode bultjes

 • Rosacea (ontstoken couperose)

 • verstopte grauwe huid


Hormonen zijn de oorzaak van teveel stugge talgproductie in combinatie met een verdikte opperhuid. Hierdoor kan de talg niet uitvloeien over de huid en raakt de talgklier verstopt. De talgwand zet uit en de Propioni bacteri Acnes ziet kans toe te slaan. Het is belangrijk voor de gezondheid van de huid om deze bactreri te remmen. Rosenberg Skin Clinic is PH huid-neutraal tot zuur en zorgt met zijn zure formule dat de huideigen zuurmantel versterkt wordt.

 • Ontstekingsremmend, talgproductie regulerend, cel vernieuwend wat de afstoot van verkleefde dode huidcellen ten goede komt.

 • Vermindert roodheid, grove poriën en comedonen. Lage PH-waarde, bacterie werend. De veroorzaker, de Propioni Acnes Bacteri houdt niet van onze ingredienten. De goede bacterien blijven hun nuttige werk doen.

 • Tintelt aan het begin op de huid. Droogt de huid niet uit. Ademt, sluit de huid niet af. Voedende formule uit natuurlijke oorsprong.


Gebruikswijze van de N9 in je acne skin care routine

Na goede reiniging van het gezicht en handen 2x per dag aanbrengen. Deze voeding vervangt een crème. Schudden voor gebruik.


Tips voor je acne skin care routine

 • Verschoon je kussensloop om de dag en draai elke dag je kussen om.

 • Was je handen vaker en probeer niet aan je gezicht te komen

 • Gebruik bij voorkeur de reiniging van Rosenberg Skin Clinic, indien je geen make-up gebruikt is de Tonic nummer 3 voldoende. De huid is een uitscheidingsorgaan, er komen dus afvalstoffen van binnenuit naar buiten. Reinig de huid voor het slapen gaan en bij het opstaan.

 • Ga niet met je gezicht onder de (warme) douche staan. Je activeert hiermee juist de talgproductie

 • Eet veel ontsteking werend eten: vis, knoflook, gember, groente

 • Lees het blog, acne en microbioom

 • Bezoek een AGB- acne-specialist, deze behandeling wordt meestal vergoed door de (aanvullende) verzekering, bron: huidspecialisten.com


Ingrediënten van de N9 voor je acne skin care routine

Squalane, Vitamine C, Glycolzuur, Olijfextract, Zink, Vitamine K (phytonadione)


Rosenberg Skin Clinic heeft binnen haar huidpraktijk een acnespecialisatie. Dit betekent dat klanten met een onzuivere huid daar een dieptereiniging kunnen laten doen die vergoed worden door jouw verzekering mits je aanvullend verzekerd bent. Vanuit deze expertise is de acnegel ontwikkeld. Het is een mix van N4 Glycolzuur en N6 24 Hour Skin Care aangevuld met intensief ontstekingsremmende stoffen die wel de goede bacteriën intact laten en de PH waarde en de natuurlijke zuurmantel versterkt.


Te koop bij webshop www.rosenbergskinclinic.nl en bij BOL 

Rosenberg Skin Clinic is aangesloten bij Huidspecialisten.com 

Voor vragen over jouw huid of producten is er een WhatsApp service op +31(0)6 53 27 60 70 of bel +31(0)35-208 07 20

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page