top of page

Microneedling voor thuis met 0.20 mm

Bijgewerkt op: 21 feb.Vrouw met mooie huid door microneedling thuis
Microneedling thuis geeft een stevige gladde huid

"Ontdek de geheimen van een stralende huid met onze 0.20 mm microneedling roller, nu beschikbaar voor thuisgebruik! Met deze revolutionaire tool kan je professionele huidverzorging ervaren vanuit het comfort van je eigen huis.

Wat maakt onze microneedling roller zo speciaal? De fijne naaldjes van slechts 0.20 mm penetreren zachtjes de bovenste laag van je huid, waardoor de natuurlijke collageen- en elastineproductie wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een verbeterde huidtextuur, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, en een algehele jeugdige uitstraling.

Dankzij het compacte formaat en het gebruiksgemak is onze microneedling roller perfect voor dagelijks gebruik. Voeg het eenvoudig toe aan je huidverzorgingsroutine en zie hoe je huid transformeert met elke toepassing.

Verwen jezelf met de luxe van professionele huidverzorging thuis en ontdek de kracht van microneedling met onze 0.20 mm roller. Bestel vandaag nog en laat je huid stralen als nooit tevoren!"


Verwachte resultaten met microneedling 0.20 mm, kleinste naalden


Microneedling roller met 0.20 mm naaldjes
Microneedling roller met 0.20 mm naaldjes

Microneedling met naalden van 0,20 mm wordt over het algemeen beschouwd als een zeer oppervlakkige behandeling. Hier zijn enkele verwachte resultaten van microneedling met de kleinste naalden:

 1. Verbeterde productopname: Microneedling vergemakkelijkt de penetratie van huidverzorgingsproducten, waardoor ze dieper in de huid kunnen doordringen en effectiever kunnen werken.

 2. Huidverjonging: De stimulatie van de huid door microneedling kan de productie van collageen en elastine verhogen, wat kan leiden tot een stevigere, gladdere en jeugdig uitziende huid.

 3. Vermindering van fijne lijntjes en rimpels: Door de collageenproductie te stimuleren, kunnen fijne lijntjes en rimpels vervagen, vooral bij regelmatige behandelingen.

 4. Verbeterde textuur en teint: Microneedling kan helpen bij het verminderen van onregelmatigheden in de huidtextuur, zoals littekens door acne, waardoor de algehele teint en textuur van de huid verbeteren.

 5. Verkleining van poriën: Regelmatige microneedling kan helpen bij het verminderen van de grootte van vergrote poriën, waardoor de huid er gladder uitziet.

 6. Verbeterde huidelasticiteit: Door de huid te stimuleren om meer collageen aan te maken, kan microneedling de elasticiteit van de huid verbeteren, wat resulteert in een stevigere en veerkrachtigere huid.

 7. Milde exfoliatie: Microneedling kan ook een milde exfoliërende werking hebben, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huid er helderder en gladder uitziet.

Het is belangrijk op te merken dat de resultaten van microneedling kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de conditie van de huid, het aantal behandelingen en de individuele reactie van de huid op de behandeling.


Client met mooie huid door microneedling thuis
Door microneedling krijgt de huid een fijne textuur

Microneedling met een naaldlengte van 0.20 mm is een procedure die wordt gebruikt voor huidverzorging en het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, littekens en het verbeteren van de algehele textuur van de huid. Hier is een algemene gebruiksaanwijzing voor microneedling met een naaldlengte van 0.20 mm:

 1. Reiniging van de huid: Begin met het reinigen van je huid grondig met een milde reiniger. Zorg ervoor dat je huid vrij is van make-up, vuil en oliën. Dit helpt infecties te voorkomen en zorgt voor een betere penetratie van de producten die je later zult gebruiken. Advies; gebruik de 3 stappen-reiniging N1, N2 en N3 van Rosenberg Skin Clinic

 2. Desinfecteer de microneedle roller: Voordat je begint, desinfecteer je de microneedle roller met alcohol. Dit helpt om eventuele bacteriën te doden en de kans op infectie te minimaliseren. Advies; gebruik hiervoor de cleaning-spray van Rosenberg Skin Clinic.

 3. Voorbereiding van de huid: Breng een dunne laag N5 Hyaluronzuur serum van Rosenberg Skin Clinic aan op je gezicht. Het serum helpt de roller soepeler over de huid te glijden en bevordert de opname van actieve ingrediënten.

 4. Begin met microneedling: Rol de microneedle roller zachtjes over je huid in verticale, horizontale en diagonale richtingen. Breng lichte druk aan, maar oefen geen te veel druk uit om de huid niet te beschadigen. Werk geleidelijk over het hele gezicht, vermijd daarbij de ogen (onder ogen mag wel, onder wenkbrauwen ook en op het harde gedeelte van de kraaienpootjes mag ook) en lippen (randen van de lippen weer wel).

 5. Herhaal de procedure: Rol de microneedle roller in elke richting (verticaal, horizontaal, diagonaal) over elk deel van je gezicht en hals gedurende 2-3 minuten. Zorg ervoor dat je elk gebied gelijkmatig behandelt.

 6. Aftercare: Na het microneedlen kan je huid rood worden en aanvoelen alsof het licht verbrand is. Dit is normaal. Breng een kalmerende crème of een speciale nabehandelingsproduct aan om de huid te kalmeren en te hydrateren. Advies: Egaliser. Vermijd directe blootstelling aan de zon en gebruik een zonnebrandcrème als je naar buiten gaat.

 7. Reiniging van de microneedle roller: Na gebruik reinig je de microneedle roller opnieuw met alcohol en laat je deze volledig drogen voordat je hem opbergt.

 8. Herhaal de behandeling: Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om microneedling regelmatig te herhalen, met tussenpozen van 1-4 dagen, afhankelijk van je huidtype en het doel van de behandeling.


Superfood, bouwstenen voor de huid na microneedling
Superfood, bouwstenen voor de huid na microneedling

Belangrijk;

Als je rookt is je lichaam (te) druk om de schadelijke stoffen hiervan op te ruimen. Je lichaam komt dan niet toe aan het bouwen van collageen. Dat is ook de reden dat je na het trekken van een kies ook niet mag roken, de wond geneest niet goed. Dit is bij microneedling ook het geval. Zorg daarnaast dat je gezond eet. Vitamine C is een belangrijke vitamine voor het maken van collageen.


Rosenberg Skin Clinic is aangesloten bij Huidspecialisten.com, daar door kun je altijd gratis advies krijgen van de huidprofessional per WhatsApp +31(0)6 53 27 60 70 of bel 035-208 07 20. De producten zijn te bestellen bij de webshop www.rosenbergskinclinic.nl en bij BOL 


83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page