top of page
Vrolijke vrouw

Acne

THIS IS A GREAT PLACE TO CLEAR YOUR SKIN

Je kunt hier terecht voor de acne-behandeling en acne-littekens

 

#Acnebehandeling

Puistjes en mee-eters is onze tweede specialiteit in de huidtherapie. Hiervoor heeft Rosenberg een speciale studie gedaan zodat de verzekering jouw Acne-behandeling vergoed. Ook hebben we het product ACNE voor je in onze webshop.

 

 

Puistjes laten vaak donkere (acne) littekens na. Rosenberg behandeld de huid met onzuiverheden en ook de acne-littekens. Deze pigment-littekens behoren tot de 3 meest voorkomende pigmentvlekjes. Deze pigment-littekens kun je voorkomen door op tijd je puistjes aan te pakken door goede thuisverzorging en een acne-behandeling. Je kunt bij Rosenberg terecht voor een professionele acne-behandeling. Omdat Rosenberg een AGB code geregistreerde acnespecialisatie heeft wordt de acne-behandeling (en de gevolgen van acne) mogelijk vergoed door je (aanvullende) verzekering. Dit kost je niet je eigen bijdrage!

jong Model
Turner Knieën Knie

De behandeling

Door de geregistreerde AGB specialist

De huid wordt gereinigd. Dit betekent dat dode huidcellen worden verwijderd door middel van Glycolzuur. Afhankelijk van je huidtype bepalen we het %. Daarna zorgen we voorzichtig en pijnloos dat eventuele witte kopjes en mee-eters worden verwijderd. Hierna volgt een herstellende crème en eventuele rode plekjes worden aangetipt met Egaliser waardoor de roodheid direct afneemt. Zowel de peeling als het verwijderen van onzuiverheden gebeurd met uiterste milde zorg zodat je er meteen beter uitziet en niet zoals je weleens hoort dat mensen meer beschadigd uit de salon komen dan dat ze naar binnen gingen. Naast een sneller herstel zorgt de Rosenberg methode ook voor het uitsluiten van littekens of acne-pigmentatie. Uiteraard krijg je ook informatie hoe je jouw huid het beste thuis kunt verzorgen.

Sterke man
Model met zwart haar

Vergoeding

DOOR DE AANVULLENDE VERZEKERING

Rosenberg is een AGB code geregistreerd specialist waardoor vergoeding door je verzekering mogelijk is indien je aanvullend verzekerd bent. Producten; De thuisproducten verkrijgbaar in de webwinkel voor huidverbetering zijn voor eigen rekening.

Gepubliceerde artikelen;

Sluit Omhoog Portret
bottom of page