Acne

 

 

Online gratis advies van jouw persoonlijke Rosenberg acne specialist 

 

Stuur via WhatsApp een foto van jouw huid, gemaakt bij daglicht. Buiten of bij het raam. Zet in de app je naam en dat je een advies wilt. Je krijgt dan direct advies of nog een aantal vragen via een audiobericht. Je mag de antwoorden ook via een audiobericht terug sturen of typen. Je krijgt een volledig advies terug in audio en evt getypt als er relevante linkjes te sturen zijn. 

Bestel de Rosenberg Clear Box voor een zuivere huid

Bestel de Rosenberg Clear Box voor een zuivere huid

Een onzuivere huid aandacht geven is een gezonde zaak. Je kunt er beter vroeg bij zijn. Ook als je huid al heftige acne heeft ben je hier op de goede plek. Een acne behandeling is opgebouwd uit verschillende activiteiten. De eerste stap begint bij wat je zelf moet doen of juist niet doen.​

 

Was altijd je handen voordat je jouw gezicht gaat reinigen

Ga niet met je gezicht onder de hete douche staan

 

Rosenberg Clear Box 

Wash N2  € 14,95

Tonic N3  TT € 22,50

Acne N9  € 39,95

Nachtmasker deze is in cremevorm. Tip hiermee ook overdag met een wattenstaafje de rode plekjes aan. € 39,95

Power mask € 39,95

----------------------------------------------

Totaal 157,30 Bestellen of de korting bekijken? Ga naar de webshop voor huidverbetering www.rosenbergskinclinic.nl

 

​Gebruik je make-up? Bestel dan ook Cleansing Oil N1

 

De online Rosenberg acne specialist, gratis bij je Clear Box!​

Bij je Clearbox heb je onbeperkt toegang tot jouw eigen online acne-specialist. Je kunt al je vragen stellen via WhatsApp.

De online Rosenberg acne specialist, gratis bij je Clear Box!

Bij je Clearbox heb je onbeperkt toegang tot jouw eigen online acne-specialist. Je kunt al je vragen stellen via WhatsApp. 

De behandeling door de Rosenberg acne specialist +

Na de intake is het duidelijk wat er nodig is om om de huid nog meer te verbeteren, dan hebben we een behandelplan. Deze behandeling kan wellicht op 2 manieren worden uitgevoerd. Online en in de huidpraktijk.

De intake: huidanalyse en advies

Dit is zowel online als in de praktijk mogelijk. Het is belangrijk een huidanalyse uit te voeren om een goed behandelplan te maken. Ook wordt er onderzocht wat de trigger is. Hierin wordt er gekeken naar voeding, stress, beweging en de dagelijkse omgang met de huid. De huidanalyse mag ook gekozen worden indien er twijfel is of thuisverzorging voldoende zal zijn of hulp hierbij. De intake duurt ongeveer 20 minuten en kost € 50. Stuur een WhatsApp om een afspraak te maken 0653276070

De behandeling online uitvoeren

Hiervoor krijg je jouw persoonlijk samengestelde recept toegestuurd. Jouw Agb-code geregistreerd huidspecialist is online aanwezig bij jouw behandeling. We plannen deze dus ook in de agenda. Stap voor stap voer je de instructies uit. Deze nieuwe methode blijkt een groot succes. Past jouw behandeling niet in dit concept dan ben je natuurlijk van harte welkom in de praktijk. Stuur een WhatsApp om een afspraak te maken 0653276070

€ 120  | 55 min inclusief verzending van jouw op maat gemaakt recept, materialen en online acnespecialist

De behandeling in de huidpraktijk

Indien er sprake is van een vorm van acne (littekens) waarbij bijzondere verrichtingen of apparatuur nodig is dan is het wenselijk dit op locatie te doen. In de intake zal blijken welke optie het beste zijn voor jou. Desnoods zoeken we voor jou een geregistreerde acne specialist bij jou in de buurt mocht je bij ons te ver weg wonen. Stuur een WhatsApp om een afspraak te maken 0653276070

 € 120  | 55 min

Vergoeding verzekering behandeling

Elke huid is anders en heeft verschillende aandacht nodig. Wij werken met een AGB code geregistreerd acne specialist waardoor vergoeding door je verzekering meestal mogelijk is indien je aanvullend verzekerd bent. Na een online intake zal hier meer duidelijkheid over zijn. Als dit het geval is kunnen we de kosten voor je intake ook voor declaratie voor je op de formulieren zetten omdat je tijdens de intake ook informatie en inzicht krijgt hoe je jouw acne zelf kunt verminderen.

ACNE INFO

Wanneer er sprake is van 1 of meer van onderstaande verschijnselen spreken we van acne

 • witte kopjes (pustels)

 • mee-eters (comedonen)

 • gerstekorrels (milia)

 • rode vlekje

 • rode bultjes

 • Rosacea (ontstoken couperose)

 • verstopte grauwe huid

Soms gaat acne ook gepaard met infiltraten (onderhuidse pijnlijke bulten zonder witte kop) Druk hier nooit op! De infiltraat kan aan de binnenzijde open gaan en onderhuid zal het pus mogelijk littekens veroorzaken (Keloid)

Kom tijdig. Acne begint altijd met 1 op 2 puistjes of mee-eters. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Verkeerd omgaan met acne kan vervelende gevolgen hebben, littekens en een flink ontstoken rode huid waar je zelfs ziek door kunt voelen. 

Acne komt voor bij jongeren maar ook bij volwassenen.  Ook bij mannen zie je vaak bij ingegroeide baardharen ontstekingen. Bij vrouwen zie je vaak hormoonschommelingen tijdens zwangerschap, ontzwangeren 9 maanden na de bevalling en in de overgang.

Hormonen zijn de oorzaak van overmatige talgproductie in combinatie met een verdikte opperhuid. Hierdoor kan de talg niet uitvloeien over de huid en raakt de talgklier verstopt. De talgwand zet uit en de Propioni bacteri Acnes ziet kans toe te slaan. Dus je zou kunnen zeggen dan kun je er toch niets aan doen? Klopt en klopt niet. Meestal doe jij iets wat het trieert. Dat kan in voeding zijn of een huidproduct. Dat onderzoeken we in de huidanalyse. Rosenberg Skin Clinic heeft bovendien producten en behandelingen om de verdikte en verstopte huid te zuiveren. Dit kan met producten, pakkingen, zuren, nachtmakers maar ook met specifieke handelingen om het pus te verwijderen.

Het merk Rosenberg Skin Clinic heeft een professionele lijn voor acnespecialisten en producten voor jouw huid om thuis de acne tegen te gaan. We hebben de beste producten voor jou in de Clear Box gestopt.

                                                                                 €157,30 | Clear Box

                                                                                      online bestellen

                                                                                    gratis bezorging PostNL

  behandeling gezicht

of rug 

#hyaluronzuur

#glycolzuur

#rimpelbehandeling

#huidverjonging

#anti#age#behandeling

#webshop voor #huidverbetering

#acnebehandeling

fruitzuurpeeling

#steelwratjesverwijderen

#Dermapen

#microneedling

#Mesotherapie

#CryoPen

#pigmentvlekkenverwijderen

www.rosenbergskinclinic.nl

 

Rosenberg Skin Clinic

Van Eeghenlaan 27

1071 EN Amsterdam Zuid

Maliebaan 45

3681 CD Utrecht

Frederik van Eedenlaan 18

1262 AB Blaricum

Wijnhaven 36

3011 WS Rotterdam

© 2020 Rosenberg Skin Clinic®

035-208 0720 of WhatsApp 0653 276 070

Privacybeleid en praktijkprotocol

Na 17 uur geopend met een avondtoeslag €20.- Blaricum geen avondtoeslag en airco!

ANBOS lidnr 21996 AGB zorgverlenerscode voor verzekering acne JATW Rosenberg AGB 89100336 en Rosenberg Skin Clinic AGB 89053912

 • Bol.com
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Twitter Icon