Vrolijke vrouw

Acne

THIS IS A GREAT PLACE TO CLEAR YOUR SKIN

Acne, het klinkt heel ernstig maar voor ons het het de verzamelnaam voor een talgklier-verstopping meestal gepaard met een talgklier-ontsteking. Daar is sprake van als er roodheid, verdikking of warmte aanwezig is in de huid. Het is dus best een heel goed idee om ons te WhatsAppen als je alleen nog maar een paar kleine plekjes hebt. Dan ben je er vroeg bij en voorkom je erger.

Zet de eerste stap door een foto te WhatsAppen en ontvang gratis advies. 0653276070 

jong Model
Turner Knieën Knie

De behandeling

Door de geregistreerde AGB specialist

Bij sommige vormen van acne volstaat soms de thuisbehandeling. Hiervoor maken we een recept op maat en krijg je instructies. Je betaalt dan alleen de werkstoffen. Indien er sprake is van veel pustels (witte koppen) dan is het nodig om de behandeling door de acne-specialist uit te laten voeren. Soms is ook het inzetten van DPT lichttherapie aan te raden. De veroorzaker van acne, de Propioni acnes bacterie, wordt hierdoor onschadelijk gemaakt.

Sterke man
Model met zwart haar

Vergoeding

DOOR DE AANVULLENDE VERZEKERING

Elke huid is anders en heeft verschillende aandacht nodig. Rosenberg is een AGB code geregistreerd specialist waardoor vergoeding door je verzekering mogelijk is indien je aanvullend verzekerd bent. Na een online intake zal hier meer duidelijkheid over zijn. Als dit het geval is kunnen we de kosten voor je intake ook voor declaratie voor je op de formulieren zetten omdat je tijdens de intake ook informatie en inzicht krijgt hoe je jouw huidongemak zelf kunt verminderen. Producten die nodig zijn tijdens een thuisbehandeling (recept besproken tijdens intake) wordt ook vergoed. De thuisproducten verkrijgbaar in de webwinkel voor huidverbetering zijn voor eigen rekening.

Sluit Omhoog Portret