top of page
Professionele fotostudio

Fotoshoot

De beauty fotoshoot als power therapie

Jacqueline Rosenberg is een professionele iPhone photographer gespecialiseerd in het maken van jouw mooiste spiegelbeeld!

Deze shoot zal jouw zelfvertrouwen en je zelfbeeld enorm in de lift zetten. De shoot is altijd inclusief visagie en advies hoe je thuis de kneepjes van de prof zelf kunt toepassen. Een skin facial vooraf behoort ook tot de mogelijkheden. 

Je zal door deze fantastische uiterlijke beleving een enorme positieve mind boost ervaren. Daarom wordt deze shoot behalve in de studio in Blaricum ook aangeboden op onze feelgood locaties in Amsterdam en Utrecht waar de shoot eventueel uitgebreid kan worden met coaching over jouw realistische en onrealistische onzekerheden over je uiterlijk. Hierin staat centraal dat we jouw ontevredenheid over je uiterlijk serieus nemen en niet op voorhand weg- therapieën. We kijken naar de mogelijkheden jouw wens te vervullen. Voorbeeld; Wie weet pulk je veel aan je huid. Door jou te leren op een andere wijze aan je huid te zitten zie je opeens je huid echt opknappen!

Een ware metamorfose waarin we jou niet veranderen maar waarin jij jezelf wordt. Zoals je blije binnenkant zichtbaar is aan de buitenkant werkt het ook vice versa. 

Elke vrouw (en man of wat voor label dan ook) verdient het om eens totaal in de schijnwerpers te worden gezet! Wie is er nou niet onzeker in meer of mindere mate. Gun jezelf deze shoot. Want waarom word je blij van deze shoot? Na deze shoot zul je anders naar jezelf kijken. Je wist niet dat je zo prachtig kon zijn. Elk foefje van de prof die bij jou werkt wordt toegepast. Net even die mooie glans op je huid en die hydratatie boost! De professionele visagie met technieken die jouw sterke kant accentueert en minder mooie camoufleert. Je geeft zelf van tevoren aan welke aspecten je mooi vindt aan jezelf en welke minder mooi. Wij kijken hoe wij jou minder mooi kanten voor jou kunnen verbeteren door; 

houding, kledingkeuze, visagie-technieken, huidverbeterende producten, sportoefeningen, gezondere voeding of..............het blijkt achteraf dat jouw gevoel over jouw minder mooie kant best meevalt nu je jezelf op de foto's ziet en jezelf anders bekijkt.

 

Stel je hebt een paar kleine rimpels. Je kijkt meerdere keren per dag in de spiegel en baalt hier enorm van. We laten zien dat je prachtig bent, je huid zal stralen en alles klopt. Jouw rimpeltjes zullen je niet eens meer opvallen.

Je mag zelf kiezen in welke stijl je wordt gefotografeerd,  zakelijk, als fashionchick (or boy), sexy, als in fotokunst, fetish stijl of puur natuur look.

Foto's bestaan uit headshots, halftotaal en/of totaal.

Een uur is voldoende voor huidvoorbereiding, visagie en mooie headshots. Of zonder visagie en meer poses en kledingwissels. Je kunt ook 2 uren boeken als je een nog uitgebreidere shoot wil. 

Deze shoot is ook erg gewild bij aankomende modellen die een professionele portfolio nodig hebben om zich in te schrijven. Wie weet durf jij ook deze stap te wagen? Lees meer over fotomodel worden.....

  • Facebook
  • Instagram

My story....your story..... our stories...

HU-logo-ENG.png

Ons verhaal begon in de jaren 90. Studio Rosenberg was de hippe fotostudio waar je als aankomend model je portfolio liet maken. Handig en vertrouwd. Dan wist je zeker dat je kwaliteit kreeg en niet bij een vieze kerel op een zolderkamer terecht kwam. Ook kregen de aankomende modellen adressen van de beste modellenbureaus. Het liep storm en ondertussen liepen er meerdere visagisten en modestylisten rond want Studio Rosenberg had inmiddels ook een kleinschalige visagisten en modestylisten-opleiding onder haar dak in Bedrijvencentrum Hooghiemstra (aan de Wittevrouwesingel) in Utrecht. In 2008 was er een expositie in New York over het werk van Studio Rosenberg. Ondertussen was Jacqueline Rosenberg zich ernstig aan het verdiepen in een andere tak van sport in de beauty. Het ontwikkelen van het merk Rosenberg Skin Clinic, de huidpraktijk en de psychologie van het gelukkig zijn met jezelf. In dit geval je spiegelbeeld.

 

De oude vertrouwde modellen portfolio shoot is weer terug van weggeweest. Helemaal nieuw is de fotoshoot die jij verdient, jouw kunstwerk, jouw power op beeld, jouw mooiste spiegelbeeld om je eraan te herinneren dat jij er mag zijn! Als ondersteuning voor een Clear Mind, een fit lichaam en een duurzamer leven is Larens Choice Magazine ontstaan.  Nu komen alle facetten bij elkaar. De cirkel is rond.

Studies Jacqueline Rosenberg;

Commerciële economie / Communicatie

Huidspecialist algemeen & acne specialisatie te Utrecht

Visagist te Amsterdam

Fotografie autodidactisch

Kunstgallerij
Model

Contact

Voel je vrij om te WhatsAppen of te bellen voor meer informatie of een afspraak te maken.

WhatsApp +31653276070

bottom of page