top of page
Mooie glimlachende vrouw

Glycolzuur Peeling

Een frisse fitte huid komt tevoorschijn

Uitleg Glycolzuur Peeling

Glycolzuur is een vloeistof die ervoor zorgt dat jouw dode huidcellen verdwijnen. Dit geeft een frisse huid en werkstoffen kunnen beter in de huid dringen. Ook lost het verstoppingen op die acne en mee-eters kunnen veroorzaken. Lichte rimpels worden uitgesleten. Pigmentstoringen worden lichter of verdwijnen zelfs. Eventuele nog onzichtbare pigmentstoringen in de diepte worden opgelost. Rare celletjes (wild vlees) die opkomen worden afgekapt en krijgen meestal geen kans om door vet breken. De huid wordt sterker omdat het de huid collageen laat aanmaken. Deze peeling-methode heet exfolieren en behoort volgens dermatologen tot een van de gezondste methodes voor een gezonde huid. Wij passen deze toe in soft, medium of strong.

Glycolzuur hebben we in een mix met werkstoffen voor 3 huidtypen; huidveroudering, zon-schade en acne.

 

Wij hebben 3 soorten BIO peelings, softmedium en  strong

€ prijs ongeacht welke er gekozen wordt.

Hoe intensiever de behandeling hoe sterker de gezonde AHA zuren, anti-oxidanten en vitaminen. We hebben een acnePeel, pigmentPeel en een liftPeel en we kunnen ze mixen. Het totaalbedrag blijft hetzelfde.

Gepubliceerde artikelen;

Teder portret van model
Stapel van sinaasappelen

Voor de facial

DE INTAKE

Tijdens de FaceTime intake kunnen we bepalen welke peeling het meest geschikt is voor jouw huid. Daarbij zullen we ook kijken of het zinvol is speciale huid suplementen te slikken zoals L-Lysine of Dermonyl. Wij werken nauw samen met Bonusan.

3 bioPeelings

Zoals je al gelezen hebt, hebben wij 3 soorten Peelings. Afhankelijk van jouw huid en het gewenste resultaat wordt er in overleg met jou gekozen voor soft, normaal of strong. De naam zegt het al. De concentratie stoffen is duidelijk hoger in strong dan in soft.

ACNE PEEL

Er worden verschillende stoffen gebruikt in de AcnePeel dan in de PigmentPeel en de LiftPeel. De AcnePeel bevat veel BIO onstekingwerende stoffen en anti-redness ingrediënten. Grove porien zullen duidelijk schoner en kleiner worden.

PIGMENT PEEL

Bij de Pigmentpeel worden de donkerste gepigmenteerde gedeelten intensiever gedaan dan de rest van de huid. Ook de pigmentstoringen die al in de diepte aanwezig zijn (maar nu nog niet zichtbaar) worden aangepakt). Bijzonder aan onze peeling is de eigenschap dat de huid na de peeling zichzelf beter kan beschermen tegen de zon. Dit is in een wetenschapelijk rapport op aanvraag te lezen. Dit wil niet zeggen dat je geen zonbescherming hoeft te gebruiken!

LIFT PEEL

Huidveroudering kent meerdere ongemakken. Pigmentvleken, huidverslapping, rimpels en soms zelfs acne in de overgang. De Lift Peel is een ware collageenboost. De huid wordt gestimuleert om elastine en collageenvezels aan te maken. De huid zal verstrakken en voller aan gaanvoelen. In deze behandeling wordt ook pure Hyaluron gebruikt.

vers voedsel
Gezichtsmassage

Tijdens de facial

WERKT INTENS MAAR TOCH ZACHT VOELT

Na de reiniging wordt met een watje een waterige vloeistof op het gezicht aangebracht. Na verloop van tijd voel je een lichte tinteling. De Peel heeft zijn werk dan al gedaan. Tijdens de tinteling wordt het zuur geblust en wordt een weldadige crème aangebracht die aansluit bij jouw huid. 

Man krijgt een gezichtsbehandeling
Gezichtscrème

Na de facial

Dit wordt zeker jouw favoriete uitje

Je kunt in principe alles doen.  Ga liever niet met je gezicht onder een warme douche staan (koud mag wel). Een saunabezoek zou ik ook even uitstellen. Bij de softPeel zul je verder niets merken aan ongemak. Ongemakken die je soms kunt ondervinden bij "strong" zijn kleine velletjes, korstjes of in zeldzame gevallen blaasjes. In principe is dit een goed teken "het werkt!" Zit er alleen niet aan! Gelukkig hebben wij zeer bijzondere cremetjes die je huid wonderbaarlijk snel laat herstellen. Na 1 tot 3 dagen zie je er niets meer van.

Gepubliceerde artikelen

Gezichtscrème aanbrengen
bottom of page