© 2019 Rosenberg Skin Clinic®

Huidpraktijken Rosenberg Skin Clinic

 • Vondelpark, Amsterdam

 • Blaricummermeent, Blaricum

 • Maliebaan, Utrecht

 • Wijnhaven, Rotterdam

 • Statenkwartier, Den Haag

Hoofdvestiging

Frederik van Eedenlaan 18

1262 AB Blaricum 035-208 0720

Boek voor Blaricum een afspraak in onze agenda, bel voor de overige locaties 035-208 0720 of WhatsApp 0653 276 070

 Peelings

VOOR DE BEHANDELING

Wij hebben 3 soorten BIO peelings, soft € 89 (40 min) medium € 110 (50 min) en strong € 125 (60 min)

Hoe intensiever de behandeling hoe sterker de gezonde AHA zuren, anti-oxidanten en vitaminen. We hebben een acnePeel, pigmentPeel en een liftPeel.

Tijdens de intake kunnen we bepalen welke peeling het meest geschikt is voor jouw huid. Daarbij zullen we ook kijken of het zinvol is speciale huid suplementen te slikken zoals L-Lysine of Dermonyl. Wij werken nauw samen met Bonusan.

 

Indien je huid zon verbrand is, je hebt een koortslip, psoriasis, eczeem of je gebruikt bloedverdunners dan is de peeling wellicht niet zo'n goede keuze. Wij zullen je dan een andere behandeling adviseren.

DE BEHANDELING

Zoals je al gelezen hebt, hebben wij 3 soorten Peelings. Afhankelijk van jouw huid en het gewenste resultaat wordt er in overleg met jou gekozen voor soft, normaal of strong. De naam zegt het al. De concentratie stoffen is duidelijk hoger in strong dan in soft.

ACNE PEEL

Er worden verschillende stoffen gebruikt in de AcnePeel dan in de PigmentPeel en de LiftPeel. De AcnePeel bevat veel BIO onstekingswerende stoffen en anti-redness ingredienten. Het masker heeft een extra zuiverende werking. Grove porien zullen duidelijk schoner en kleiner worden.

PIGMENT PEEL

Bij de Pigmentpeel worden de donkerste gepigmenteerde gedeelten intensiever gedaan dan de rest van de huid. Ook de pigmentstoringen die al in de diepte aanwezig zijn (maar nu nog niet zichtbaar) worden aangepakt). Bijzonder aan onze peeling is de eigenschap dat de huid na de peeling zichzelf beter kan beschermen tegen de zon. Dit is in een wetenschapelijk rapport op aanvraag te lezen. Dit wil niet zeggen dat je geen zonbescherming hoeft te gebruiken!

LIFT PEEL

Huidveroudering kent meerdere ongemakken. Pigmentvleken, huidverslapping, rimpels en soms zelfs acne in de overgang. De Lift Peel is een ware collageenboost. De huid wordt gestimuleert om elastine en collageenvezels aan te maken. De huid zal verstrakken en voller aan gaanvoelen. In deze behandeling wordt ook pure Hyaluron gebruikt.

 

 

 • Reiniging

 • BIO peeling

 • pakking

 • dagverzorging met SPF 30

 

NA DE BEHANDELING

Je kunt in principe alles doen. Je mag je zelfs opmaken, mits je dat met Lycogel doet of doe de Rosenberg anti redness onder je foundation. Beter is de ademende Lycogel foundation je wij ook voor je in onze (web)winkel hebben. Ga liever niet met je gezicht onder een warme douche staan (koud mag wel). Een saunabezoek zou ik ook even uitstellen. Bij de softPeel zul je verder niets merken aan ongemak. Ongemakken die je kunt ondervinden bij de normal of strong zijn kleine velletjes, korstjes of in zeldzame gevallen blaasjes. In principe is dit een goed teken "het werkt!" Zit er alleen niet aan! Gelukkig hebben wij zeer bijzondere cremetjes die je huid wonderbaarlijk snel laat herstellen. Na 1 tot 3 dagen zie je er niets meer van.

 

Het resultaat zul je fantastisch vinden. Overleg wanneer je jouw Peel mag herhalen. Hoe vaker je dit doet hoe krachtiger het resultaat. 

 • Bol.com
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black Twitter Icon