top of page

Genitale wratten behandeling


Ballet beeldt uit hoe fijn je jezelf weer voelt na een genitale wratten behandeling
Ballet beeldt uit hoe fijn je jezelf weer voelt na een genitale wratten behandeling

De beste behandeling voor genitale wratten kan variëren, afhankelijk van de ernst en locatie van de wratten, evenals individuele gezondheidsfactoren. Er zijn verschillende benaderingen die kunnen worden overwogen, waaronder:

 1. Topische medicatie:

  • Imiquimod-crème: Deze crème stimuleert het immuunsysteem om de wratten te bestrijden.

  • Podofyllotoxine-oplossing: Dit wordt aangebracht op de wratten door een arts.

*ervaring binnen de praktijk leert dat de cliënten die in de praktijk komen geen goede ervaring hebben met zalven en of tincturen. ze bijten en beschadigen ook het weefsel erom heen. Ik heb zelfs een cliënt gezien met enorme wonen maar de wratjes waren nog intact. Er zullen ongetwijfeld ook mannen en vrouwen zijn waarbij het wel heeft gewerkt.


 1. In-office procedures:

  • Cryotherapie: De wratten worden bevroren met vloeibare stikstof. De meest effectieve, snelste en meest pijnloze methode. Huidspecialisten.com is gespecialiseerd in het behandelen van genitale wratten met de CryoPen.

  • Elektrocauterisatie: De wratten worden weggebrand met behulp van elektrische stroom.

  • Chirurgische verwijdering: De wratten worden operatief verwijderd.


 1. Chirurgische ingrepen:

  • Lasertherapie: Een laser wordt gebruikt om de wratten te verwijderen.

  • Excisie: De wratten worden chirurgisch weggesneden.


De keuze voor de behandeling hangt af van factoren zoals de grootte en locatie van de wratten, de beschikbaarheid van behandelingsopties, en de voorkeur van de patiënt. Het is belangrijk om een specialist te raadplegen om de beste aanpak voor uw specifieke situatie te bepalen, en om rekening te houden met eventuele risico's of bijwerkingen die verband houden met de gekozen behandeling. Het is ook belangrijk om veilige sekspraktijken te blijven volgen om herinfectie en verspreiding van genitale wratten te voorkomen.


De Genitale wratten behandeling met de CryoPen

Deze genitale wratten behandeling kan desnoods in je pauze worden uitgevoerd. je hoeft er niets voor voor te bereiden en een nabehandeling is ook niet nodig. Tijdens de behandeling wordt de genitale wrat niet aangeraakt door de CryoPen zelf. Uit de pen komt een straaltje van -89 graden die heel precies alleen het wratje bevriest. Deze wordt gedurende enkele seconden ijswit en zal binnen 2 weken van binnenuit worden afgestoten. Er vormt zich van binnenuit een nieuwe gezonde huid. Meestal is er geen herhaling nodig.36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page