top of page

Huidverstrakking zonder operatie

Bijgewerkt op: 30 jan.


Huidverstrakking zonder operatie beoogt een aantal consequente handelingen;

  • leefstijl; voeding, beweging, slaap, ontspanning, zingeving

  • huidverzorging thuis met als doel huidverstrakking

  • huidbehandelingen met als doel huidverstrakking


Eerst zal ik ingaan op de actie wat je NIET moet doen om huidverstrakking te bereiken zonder operatie

  • Roken

  • drugs

  • alcohol

  • zonnebank

  • en zonnen helpen niet om je rimpels te verminderen maar verergeren je rimpels. Maar die wist je waarschijnlijk al. Iets minder bekend is;

  • NIET je microbioom beschadigen. Microbioom in je darmen en op je huid zijn belangrijk voor je totale gezondheid, ook je huidgezondheid. Slik liever geen NSAID’s. Enkele veelgebruikte NSAID’s zijn: aspirine (zoals Disprin)ibuprofen (zoals Nurofen)naproxen (zoals Naprosyn). Pijnstillers zoals ibuprofen, diclofenac en naproxen veranderen de samenstelling van je darmbacteriën en kunnen de darmwand beschadigen waardoor zweren kunnen ontstaan. Zo maken deze medicijnen je o.a. vatbaar voor inflammatoire darmaandoeningen zoals de ziekte van Crohn en Colitus Ulcerosa.

  • met je gezicht onder de douche staan

  • reinigingsdoekjes gebruiken ivm slechte stoffen hierin

  • Niet teveel wrijven bij het reinigen

  • Niet reinigen met producten waar alcohol in zit, parfum, conseveringsmiddelen

  • Probeer suikers te vermijden en neem niet teveel koolhydraten (brood, aardappelen, rijst, pasta)


Wat je WEL moet doen om huidverstrakking te bereiken zonder operatie

  • Eet groenten, (vette) vis, kip, noten, zaden, verse kruiden, knoflook, gember, fruit, eieren, slik vitamine D en maak bottenbouillon voor collageen. Speciale huidvitaminen zijn in een cocktail in een capsule gestopt met de naam Dermonyl van Bonusan voor een mooie huid, haar en nagels.

  • Beweeg veel waarvan minimaal een half uur per dag intensief


Huidverzorging voor huidverstrakking zonder operatie
Huidverzorging voor huidverstrakking zonder operatie

Huidverzorging thuis voor huidverstrakking zonder operatie

  • 3 Staps reiniging routine voor huidverstrakking N1, N2 & N3

Gebruik Cleansing oil om make-up af te halen. Deze is al zo gezond dat e deze ook zou mogen smeren als een huidolie. Voor de ogen; doe de olie op een vochtig watje. Veeg met lange halen van binnen naar buiten en van buiten naar binnen met je hand op je slapen om huidverschuiving te voorkomen. Om je microbioom te versterken gebruik je een facewash met melkzuur die de laatste make-up resten wegspoelt. Gebruik je geen make-up? Ook dan is het een goede routine omdat de huid een uitscheidingsorgaan is en dus toxische stoffen uitscheidt. Ook vuil van buitenaf wordt nu verwijderd, denk aan stof of luchtvervuiling zoals uitlaatgassen. Als laatste professionele stap: breng op een watten-schijfje toner aan om de PH waarde te te verlagen naar het ideale punt voor een gezondere huid.



Sterke huidverbetering en succesvolle huidverstrakking met N4 Vitamine A Glycolzuur

  • dieptereiniging

  • exfoliatie

  • celvernieuwing

  • collageenstimulatie

  • pigmentvlek oplosser

  • minder grove poriën

  • minder oneffenheden

  • minder verstoppingen

  • huidversteviging

  • slijpt rimpels uit

  • haalt dofheid weg

Vitamine A Glycolzuur 12% is de beste eerste stap naar huidverbetering. Voor elke huid gezond. Een gel die je niet afspoelt. In de huidpraktijk een sterkere Glycolpeeling laten doen geeft een extra boost of bestel zelf deze Glycolzuur strong 20% en word zelf je eigen huidspecialist. Deze voer je uit als je goed gewend bent aan de 12% die je dagelijks gebruikt. De strong 1x per week.

De LINDA schrijft over Rosenberg Skin Clinic
De LINDA schrijft over Rosenberg Skin Clinic

De redactie van het Nederlands glossy magazine LINDA schrijft over Rosenberg Skin Clinic N5 Hyaluronzuur om rimpels te verminderen Rosenberg Skin Clinic heeft 100% pure Hyaluronzuur Serum om rimpels te verminderen Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in onze huid voorkomt en zorgt voor een sappige huid. Een ware hydrataieboost. Hyaluronzuur bestaat in de vorm met grote moleculen en ook met kleine moleculen. De kleine moleculen kunnen diep in de huid doordringen en is in staat rimpels van binnenuit te repareren en te verminderen. De combinatie van groot en kleinmoleculair en 100% puur zonder toevoegingen maakt de N5 een zeer waardevol serum om rimpels te verminderen. N6 24 hour skin care huidolie; voeden, herstellen, beschermen Als laatste stap is het belangrijk te kiezen voor een watervrij product. Water in een creme is ooit bedacht om jouw product meer te laten lijken. Het heeft verder geen voordelen. Water is vatbaarder voor bederf. Daardoor moeten er dan ook ongezonde conserveringsmiddelen worden toegevoegd. Nog een nadeel; water verdampt op je gezicht. De huidolie is puur en draagt vele in olie oplosbare vitaminen (ADEFK), polyfenolen, antioxidanten en zink. Op de foto van de LINDA is de N6 met roze sticker zichtbaar en wordt bejubeld om zijn kracht. N6 bevat ook SPF 30 door natuurlijk en gezond Zink die ook nachts dienst doet voor herstel.


Huidbehandelingen met als doel huidverstrakking zonder operatie

Aanvullende professionele behandeling in de huidpraktijk om huidverstrakking te bevorderen zonder operatie Een microneedling behandeling bij de huidpraktijk , ook wel dermaroller genoemd, is het inprikken met een naaldje waardoor de huid zelf collageen gaat maken. Deze behandeling wordt in de wetenschap ook toegepast onder andere in ziekenhuizen waar de specialisatie brandwonden-patienten via deze methode weer meer volume en elastine kunnen krijgenin hun dunne kwetsbare huid. Er bestaat naast deze effectieve behandeling een handmatige collageen inductie systeem die niet elke huidspecialist beheerst. Het heet HMI; Hyaluron Meso Inductie. De rimpel wordt handmatig met een Meso naald en Hyaluronzuur ingeprikt. Hierdoor ontstaat een natuurlijk herstel van de rimpels zonder Botox of fillers. Er wordt dus niets ingespoten. Massage: een massage zorgt voor doorbloeding en verkleefde rimpels kunnen losser worden gemaakt. PDT licht therapie om rimpels voor huidverstrakking zonder operatie PDT : PDT-foto dynamische therapie. Hierbij wordt met speciale lichtpulsen de aanmaak van collageen gestimuleerd om de huid hernieuwde elasticiteit te geven en verdere afbraak van collageen te onderdrukken. Foto dynamische lichttherapie is volstrekt pijnloos en voelt heerlijk aan. #Doityourself

Microneedling voor huidverstrakking zonder operatie Je kunt ervoor kiezen om een microneedling behandeling bij de huidpraktijk te laten uitvoeren maar het zelf om de dag toepassen tovert jouw badkamer om in een huidsalon. Er zijn 2 maten 0.20 mm voor om de dag/elke dag en de 0.50 mm is voor 1x per week voor nog meer collageenproductie. Advies; doe het voor het slapen gaan en bestel hierbij ook de Clleaningspray om de roller te ontsmetten en de creme EGLISER om direct roodheid weg te nemen. Wij je echt thuis je huidspa met groots succes, breng dan na het microneedlen nog het Power Mask aan. Je zal als deze hard is, je huid enorm voelen kloppen. Een enorme doorbloeding, zuivering en stimulatie om jouw rimpels te verminderen. Direct na dit masker met mineralen boost zal je verschil zien, fris, strak en superglad. Tip om rimpels te verminderen: gebruik net als de facial in de huidpraktijk na dit masker een vitamine E parel Tip; Als je goed voor je huid gaat zorgen kun je wellicht foundation missen. Er bestaan maar enkele "gezonde" foundations. Dit geldt ook voor poeder. Gevolg is; meer rimpels die meer opvallen en verstoppingen. WhatsApp +31(0)6 53 27 60 70 voor product of huid-advies


835 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page