top of page

Natural facelift zelf doen

Het mag natuurlijk duidelijk zijn dat de huidspecialist deze facelift behandeling professioneler (vooral dieper evt met verdoving) uitvoert. Maar wij zijn ervan overtuigd; een dagelijkse goede verzorging, en om de dag microneedling met 0.20 mm en wekelijks met 0.50 mm in combinatie met Hyaluron serum, geeft een enorme collageen boost! 

Volg eerst de instructies voor de reiniging 

Je hebt als het goed is je handen al gewassen voor je reiniging van je gezicht

Smeer je gezicht in met N5 Hyaluronzuur

Doe Hyaluronzuur op je gezicht

Spuit 2 pufjes cleaning spray op je roller

Rol over je gezicht, maakt niet uit welke kant op

Rol niet steeds over dezelde plek maar verplaats de

roller na 2 a 3 x.

Maak banen naast elkaar maar maak daarna ook banen dwars eroverheen. Je mag overal rollen, ook over het bot bij je oog waar kraaienpooitjes kunnen ontstaan, of al aanwezig zijn. Je mag ook over je liprand rollen. Pas zelf de hardheid aan. Als jij het te hard vindt doe het dan zachter. Dat is het voordeel van zelf doen!

Na 2 a 3 minuten ben je klaar met rollen. Gloeit je huid? Pak lekker een ijsblokje en ga hiermee over je gezicht. Voelt goed en is goed voor je huid. Doe hierna nogmaal hyaluronzuur op en sluit af met 24 hour skincare.

Spoel de roller af onder de hete kraan of giet er wat kokend water over. Sla het water er af en doe er 2 pufjes cleaning spray op. Berg hem altijd op in het doosje.

Advies: rol voor het slapen gaan. En smeer je huid in met EGLISER

Gebruik een schoon kussensloop.

 

Met de 0.20 mm om de dag en de 0.50 mm 1x per week bij een normale huid.

Is je huid gevoelig? Neem dan een pauze nadat de huid gevoelig aanvoelt en begin weer als de huid volledig is herstelt. Schrik niet van een reactie. Het betekent ook dat het werkt! Geen enkele reactie is vaak een teken dat het weinig doet!

Een dikke huid mag zelfs dagelijk met de 0.50 mm.

Waar mag je rollen? Overal zolang je niet met de roller in je ogen komt is het goed. Je mag niet over puistjes rollen en zeker niet over witte kopjes. Leen je collageen booster huidroller nooit uit! De huidroller mag alleen op 1 persoon gebruikt worden.

Heb je vragen? WhatsApp 0653 27 60 70

WEBSHOP

Door kennis een machtig mooie huid

pigmentvlekken creme.jpeg
Citrus Fruits

Call 

+31(0)35-208 07 20

Email 

Follow

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page