Camoufleren en accentueren

Leren een mooie foundation aan te brengen

Natuurlijk streven we ernaar om de huid zo zuiver te maken dat je misschien helemaal geen foundation wil gebruiken. Het is een feit dat we met de juiste middelen de huid nog mooier er uit kunnen laten zien door foundation te gebruiken. Uiteraard gebruiken we hiervoor alleen de gezonde vorm foundation: Lycogel. Een egale huid kunnen we dan ook met een doorschijnend laagje de teint verfraaien. We spelen met licht en donker om zodoende het shapen aan jou te leren. Bijvoorbeeld hoe kan ik mijn voorhoofd kleiner laten lijken of mijn kaken smaller en mijn jukbenen hoger.

make-up
Portret van een jong meisje met sproeten
Mooie vrouwen

Camouflage Therapie

Er zijn ook medische indicaties om te leren camoufleren. Daarom heet het in dat geval camouflage therapie en soms wordt dit ook vergoed door de verzekering.

Camouflage is het op een zo natuurlijk mogelijke manier bedekken of onzichtbaar maken van de aangedane huid.

Door middel van camouflagecrème kunnen huidaandoeningen zoals, wijnvlekken, vitiligo (witte huidvlekken), pigmentvlekken en littekens minder zichtbaar worden gemaakt .

Sommige huidaandoeningen gaan gepaard met pigmentverschillen in de huid. Bij deze huidaandoeningen kan bijvoorbeeld het pigment in de huid ontbreken, of juist meer pigment bevatten.

Als de huidaandoening op delen van het lichaam voorkomen die niet met kleding te bedekken zijn, kan camouflage een positieve bijdrage leveren.

Daarom kiezen veel mensen voor de camouflagebehandeling.

De behandeling bestaat uit het zoeken naar de juiste crèmekleur, zodat een onopvallende camouflage aangebracht kan worden.

Deze behandeling is mogelijk in Blaricum. Op de andere locaties is deze behandeling alleen mogelijk als HMI client.Kom je met een groep dan kunnen we je wellicht wel inplannen.

P.P. |110 euro | 60 minuten. Bij 4 personen 75 euro, bij 6 personen 50 euro, bij 8 personen 40 euro

Lycogel is te koop in onze online shop www.rosenbergskinclinic.nl